Tek v petkah 2015: Imamo zmagovalko!

Na Prešernovem trgu v Ljubljani se je odvil priljubljeni Cosmo dogodek - Tek v petkah 2015

Zmagala je Veronika Podlesnik, ki je prejela glavno nagrado - bon za 500€ šopinga v veleblagovnici Nama. (foto: Cosmopolitan) Cosmopolitan
11. 9. 2015

Že deveto leto zapored so se dekleta (v najmanj 8 centimetrov!) visokih petkah pomerila v teku na 100 metrov in se podala v boj za glavno nagrado - bonom za 500€ šopinga v veleblagovnici Nama, ki ga je prejela Veronika Podlesnik, ki je najhitreje pritekla v cilj.

Za tek v petkah se je odločilo 31 pogumnih tekmovalk, tek pa je potekal v dveh predtekmovanjih. V finalu se je pomerilo deset deklet.

Poleg najhitrejše, smo posebej nagradili še Katarino Babič kot dekle z najboljšim stilom in Adeliso Kadirić, ki je tekla z najvišjimi petkami (kar 14,8 centimetrov je nameril Jernej Kastelic).

Vse tri zmagovalke (najhitrejša, tista z najboljšim stilom, in tista z najvišjimi petkami) so prejele: Manner paket, paket kozmetike Afrodita, paket Max Factor (parfum + ličila) in naročnino na revijo Cosmopolitan.

Čisto vse udeleženke pa so prejele: majico in revijo Cosmopolitan, paketek Manner, Barcaffe, vitamine Well in brezplačno pijačo aperol (na after partyju v Loliti).

Pred štartom enega najbolj atraktivnih tekov na 100m, je potekalo pestro dogajanje. Od plesnih nastopov Plesne šole Libero Dance do glasbenih vložkov simpatične pevke Alye in raperja Trkaja ter pogovora o visokih petkah med voditeljico dogodka Azro Selimanovič in oblikovalko čevljev Aljo Viryent Novak.

Dekleta ste se lahko slikala s čisto pravo Cosomopolitan naslovnico. Za nekaj adrenalina pa so poskrbeli fantje iz skupine Urban roof ter akrobata Filip in Blaž iz F&B Acrobatics.

Ne spreglej še fotogalerije "Najhujše" petke v zgodovini Teka v petkah ali pa si oglej, kako poteka merjenje petk!

Cosmo tek v petkah 2015