8 (noro) zabavnih zanimivosti iz zakulisja snemanja serije Reka ljubezni

Reka ljubezni je, odkar se je pojavila na Pop TV, dosegla zavidanja vreden uspeh v priljubljenosti. K srcu nam je prirasla tudi na uredništvu, in izbrskali smo nekaj zanimivosti (med njimi je tudi nekaj noro zabavnih) iz zakulisja snemanja nadaljevanja serije.

8 (noro) zabavnih zanimivosti iz zakulisja snemanja serije Reka ljubezni (foto: POP TV) POP TV
10. 2. 2018

1

Med snemanjem prizora, ki se dogaja v Rokovi in Blaževi delavnici je skozi strop delavnice padel električar, ki je postavljal nekatere dodatne elemente. Na srečo se v tej nesreči ni poškodoval in se je na koncu vse dobro izteklo, da se je snemanje lahko tudi nadaljevalo.

2

Med odmorom za malico je pokrovček na steklenički s poprom odvit. Prvi od članov snemalne ekipe, ki potrebuje poper, si celotno stekleničko strese v jed. (Upsiii ...)

Lara Komar

3

Ekipa skrije utež nekomu izmed članov v torbo ali nahrbtnik in potem opazuje njegovo reakcijo.

4

Bi si mislila? V prvi sezoni so snemali na približno 40-ih različnih notranjih prizoriščih in 46-ih zunanjih prizoriščih.

5

Noči so za igralke in igralce serije Reka ljubezni zelo kratke, saj je velikokrat zaradi usklajevanja urnikov številnih udeležencev potrebno priti na set že ob 4:40. Neprespanih noči ekipa niti ne šteje več.

Ličenje

6

V 6 mesecih snemanja prve sezone se je porabilo približno 100 paketov vlažnih robčkov, 115 škatel 4-slojnih suhih robčkov, 45 krem za obraz, 20 lakov za lase, 36 litrov razkužila za roke, na litre pudra za obraz in velike količine sponk ter elastik za lase.

7

Eden izmed najboj zahtevnih kadrov, ki je zahteval tudi največ snemalnih ur, je bil požar v naravi.

Voranc

8

Zgodilo se je tudi, da se je Voranc po nesreči 10 minut pred pričetkom snemanja polil s kavo. V kostumografiji so morali na hitro odreagirati in urediti kostum, da se snemanje ni preveč zamaknilo.

Fotografije: Pop tv

Preberi še: Voditeljica Jana Morelj je noseča! Srečo v ljubezni je našla s tem frajerjem!

Priporočamo tudi: Kim Kardashian: Na dan prišle prve fotografije male Chicago West