7 nadvse neprijetnih kiksov na lepotnih tekmovanjih

Nove misice, ki se bodo prerivale za miss sveta, so bolj ali manj izbrane. Vendar pa ne gre vedno vse tako gladko, kot je to šlo letos.

"Na, pa imej to krono ..." (foto: Facebook @MaJa) Facebook @MaJa
17. 9. 2016

Miss Amerike 2008 odvrže zob

Zgodilo se je že po uradnem delu lepotnega izbora, ko je Amerika kronala novo misico in potem bila deležna čudovite demonstracije, v kateri Kirsten Haglund pokaže, kako lahko samo z jezikom 'odklopi' svoj zob. Morda ne ravno podoba, ki bi navdušila ameriške gledalce.

Miss Južne Karoline 2007 ima nekaj težav z geografijo

Ko se s težavo prebijemo čez odgovor na sicer zelo enostavno vprašanje, v katerem luštna miss Južne Karoline iz Amerike nenadoma presedla v Irak in Južno Afriko, kot razlog, zakaj so Američani slabi v geografiji, navede kar pomanjkanje zemljevidov. Potolaži nas voditelj Mario Lopez, ki se lepotički za njen odgovor zahvali s tihim, melanholičnim "Hvala, miss Južna Karolina" - skoraj tako, kot bi se zahvalil nekomu za lep pogrebni nagovor.

Dogodek Miss Asia 2011 je videti kot parodija na lepotne izbore

Začnemo z na pol golim plesalcem, ki se kot perverzni čudak prestopa v 1-2-3 akrobatskih korakih in k sebi vabi prav tako migajoče misice, bržčas zato, da že takoj na začetku poda vtis tajskega seks turizma. Po mučno nepravilnih postavitvah, prvo dekle vendarle prikoraka do mikrofona, kjer voditelj prične govoriti nekaj o krvavenju iz nosu, medtem ko dekle le nemo strmi - z izrazom željnim hitre usmrtitve. Sledi še veliki finale, ko prva misica zakoraka po odru kot bahavi pav, klecne pod nerodnostjo njenih striptizerskih super petk in konča na riti. 

Miss Utah za miss ZDA 2013 govori, a nič ne pove

Da res ni lahko, ko ti v glavo posvetijo vroči žarometi in milijone ljudi samo čaka, da bo šlo kaj narobe, dokaže tudi simpatična miss Utah, ko poskuša odgovoriti na vprašanje, vse kar pride iz njenih ust, pa so le naključno nanizane besede. 

Miss Južne Amerike ima težave z bikinkami

Če si bo miss Guarico, ene od 23 zveznih držav v republiki Venezueli, karkoli zapomnila do konca življenja, bo to nedvomno dan, ko je odpovedal njen spodnji del bikink. In vse, kar je ostalo od njenega čudovitega nastopa na tem lepotnem tekmovanju, je ta 10-sekundni posnetek.

Gravitacija deluje tudi na izboru za miss sveta

Sodeč po dekoracijah in studijskem vzdušju, se je ta lepotni izbor dogajal nekje v času Austina Powersa (ali pa leta 2009, kdo ve), ko je dekle s čudovito kraljevo krono (ja, krono, ker tole pač ni tiara), nerodno končalo v rokah gospoda v ozadju.

Izbor miss Nemčije 2009 - pazi luknja!

Voditelj izbora za miss Nemčije očitno ni predvidel prostora za orkester in vanj, kot v risanki, zakorakal s polno hitrostjo. Najboljši del posnetka je zagotovo tisti del, ko tekmovalki na gugalnicah niti trzneta ne, ko voditelja v nano sekundi posrka globel. Omrtvičenost je lepa čednost.

Preberite tudi: FOTO: Top 10 septembrskih fotografij znanih Slovenk in FOTO: Nekdanja miss Slovenije dahnila usodni DA v čudoviti vili

Preberi še: VROČE: Make up trendi z #NYFW in Lahko srečo sploh najdemo, če jo ves čas iščemo?