6 super idej, kaj lahko počnete s prijateljicami v magičnem decembru

Se s prijateljicami večkrat dobite na spontanem druženju? Potem ne spreglejte tudi teh idej za magični december, od katerih poskusite letos uresničiti vsaj eno.

6 super idej, kaj lahko počnete s prijateljicami v magičnem decembru (foto: © iStock) © iStock
8. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

"Nabaši" avto in akcija!

1. Praznična Ljubljana

Vzdušje praznične Ljubljane je vsako leto izjemno živahno s prazničnim sejmom in številnimi brezplačnimi prireditvami v čudovito okrašenem starem mestnem jedru. Nikakor ne zamudite ogleda ene najbolj domiselnih božičnih okrasitev!

2. Kepanje

Letos si v decembrskih dneh privoščite malce norčavosti. Povabi prijateljice na kepanje. Skrivajte se in ciljajte s snegom. Organizirajte boj s snežnimi kepami ali pa z njimi ciljajte določeno tarčo in tekmujte v natančnosti ciljanja. To bo v vas prebudilo otroka in prineslo veliko smeha ter zabave. TUKAJ smo zate in tvoje prijateljice zbrali top lokacije za kepanje, ki so od nas oddaljene največ 2 uri.

3. Grajski pobeg

Ena ura, ena ekipa, en cilj: oživiti zmaja! Obiščite sobo pobega na Ljubljanskem gradu in ob reševanju petih ugank na igriv način spoznajte mestno zgodovino, se nadvse zabavajte in morda celo rešite zmaja! Inovativna igra se začne in konča v grajskem Info centru, kjer vsaka ekipa (2 do 4 osebe) po seznanitvi s splošnimi pogoji prejme igralni načrt in medaljon.

 

A post shared by Ljubljana (@visitljubljana) on

4. Ledena fantazija

Obiščite zimsko pravljico z ledenimi ploskvami v Parku Zvezda v Ljubljani. Zabava na drsalnih površinah, velikih 2000 kvadratnih metrov, je zagotovljena! In če kateri od vas pade? Nič bat, na vas bodo pazili nekdanji hokejisti. Vroooče!

Ledena fantazija bo odprta 45 dni, od 25. novembra do 7. januarja, vsak dan, brez izjeme. To pomeni, da boste lahko drsale tudi na božični večer, za božič, na silvestrovo in novega leta dan.

5. Magični december v Kopru

Drsate pa lahko tudi v Kopru na Titovem trgu. Ne pozabite tudi na sprehod po starem mestnem jedru, kjer se bodo (tako kot tudi v številnih krajih na podeželju občine Koper) odvili številni pevski in plesni nastopi, koncerti, predstave in drugo praznično dogajanje.

6. Trst in Portopiccolo

V božičnem času se Portopiccolo Sistiana 'preobleče' v božično opravo in zaliv se spremeni v obmorsko božično pravljico, kjer ne zmanjka zanimivih stojnic s privlačno in raznovrstno ponudbo božičnih daril, kulinaričnih dobrot …​ Zeeeelo dobra ideja za izlet. Na poti pa se ne pozabite ustaviti tudi na božičnem sejmu v Trstu. Čista čarovnija.

 

A post shared by ComunediTrieste (@comuneditrieste) on