6 prazničnih izdelkov, ki bodo v tvojem domu pričarali božično vzdušje (v trenutku)

Ne veš, kako letos okrasiti tvoj dom? Poglej, kaj lahko najdeš v prodajalni Pepco

6 prazničnih izdelkov, ki bodo v tvojem domu pričarali božično vzdušje (v trenutku) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 11. 2019 | Promocijsko sporočilo

Tudi ti že nestrpno pričakuješ začetek decembrskega vzdušja? Še pred začetkom praznikov, lahko svoj dom odeneš v barve božiča z izdelki, ki jih najdeš v prodajalnah Pepco.

Moderna novoletna smrečica

Je letos čas za nakup novih novoletnih okraskov? Če iščeš nekaj posebnega, drugačnega in modernega, si lahko omisliš asimetrične božične 'balončke' in jih kombiniraš z njimi podobnimi lučkam.

Poglej, kaj imamo v mislih:

Metalni odtenki so letos še posebej in, zato naj te ne skrbi mešanica zlatih, srebrnih in rožnato zlatih okraskov. Med prazniki je dovoljeno vse!

Naj zadiši po božiču

Imaš rada dišeče svečke? Potem se boš zagotovo navdušila nad praznično kolekcijo dišečih sveč, ki jih lahko najdeš v prodajalnah Pepco. Naj december v tvoj dom prinese vonj po prazničnih piškotih in cimetu, brez da bi za to morala odpreti pečico. 😉

V Pepcu najdeš takšne dišeče sveče:

... in ko se boš čisto zares odločila za peko prazničnih sladic, jih lahko pospraviš v očarljive steklene posodice, ki jih pogosto vidimo tudi v domovih hollywoodskih zvezd (beri kot: Khloe Kardashian). V času praznikov si privošči takšne, ki odražajo veseli december.

Takšne, smo našle v prodajalnah Pepco:

Majhen detajl, ki pusti velik vtis

Če svoj dom rada sezonsko spreminjaš, potem so prevleke za okrasne blazine zagotovo tvoje stalne prijateljice. Tudi v decembru si lahko privoščiš malce eksperimentiranja, in v Pepcu pobrskaš med ponudbo njihovih prevlek za okrasne blazine. Boš v decembru svoje stanovanje oblekla v rdečo? Nič lažjega!

V Pepcu lahko najdeš spodnjo:

Naredi svojo praznično kolekcijo

Skodelice so zagotovo eno izmed najpogostejših daril, saj z nakupom skorajda ne moreš zgrešiti. Praznično skodelico za čaj lahko ta december privoščiš sebi ali svojim najbližjim, v vsakem primeru pa z njo v svoj dom prineseš ... praznike. 🎄 Si pripravljena na veseli december?