4 stvari, ki jih moraš vedeti o letošnji podelitvi nagrad VMA

Si spregledala pompozni MTV šov, kjer so podelili famozne VMA nagrade? V nadaljevanju navajamo najbolj sočne nujnosti, ki jih enostavno moraš vedeti.

Miley Cyrus je bila na VMA 2013 zelo zelo vroča (foto: profimedia) profimedia
27. 8. 2013

1. Miley Cyrus je imela najbolj seksi nastop

20-letna lolita, ki se je svoj čas predstavljala bolj kot Hannah Montana, se zdaj glasno in opazno uveljavlja kot pop pevka. In vsakič, ko dobi priložnost, poskrbi, da je nikoli več ne bomo zamenjali za najstniško barbiko.

Miley Cyrus se na odru za duet poletne uspešnice Blurred Lines pridruži Robin Thicke - in stvari hitro postanejo zelo seksualne. Sploh, ko Miley postane ustvarjalna s svojim telesom, jezikom in ogromnim prstom iz pene. 

Po Twitterju je zaokrožilo, da so mnogi zvezdniki v občinstvu precej burno odreagirali na njen nastop. Med drugim so mnogi mediji objavili fotografijo družine Willa Smitha in njihovih reakcij - a se je kasneje izkazalo, da je fotografija, ki se je viralno razširila preko Twitterja, lažna in je bila bojda posneta na neki športni tekmi (vir: Huffington Post).

Vsekakor pa so nekateri zvezdniki resnično z nekoliko neodobravanja sprejeli seksi nastop Miley Cyrus.  Na One Direction in Rihanno naj ne bi naredila prav dobrega vtisa.

2. Lady Gaga je imela tipično odštekan nastop

V novembru pričakujemo nov album Lady Gaga z naslovom ARTPOP. Uvodni singel Applause se že vrti po medijih, ki sledijo trendom v glasbi, za VMA nagrade pa je pripravila že tradicionalno nenavaden nastop, ki se nam bo nedvomno vtisnil v spomin.

Ima smisel za šov, kajne?

3. N'SYNC in Justin Timberlake so se ponovno združili - za eno noč

A brez skrbi, kakšnih dolgoročnih načrtov fantje menda nimajo. Na VMA so odpeli njihove bivše hite Gone, Girlfriend in Bye Bye Bye, a zagotovilo Lanca Bassa iz leta 2007, da so N'Sync nedvomno razpadli, še vedno drži.

Mimogrede, N'Sync so v času obratovanja prodali preko 50 milijonov plošč.

4. Katy Perry fantastično zaključila šov na brooklynskem mostu

V športno-seksi opremi, nekakšni mešanici boskarskega stila in Michael Jacksonovih rokavičk z diamanti, je zapela komad Roar. Boskarski ring, ki je služil kot oder, so postavili pod famozni Brooklyn Bridge, nastop pa je bil nabit z energijo.

Mi bi kar plesali.