3 stvari, ki jih potrebuješ za nepozaben večer z Netflixom in prijateljicami

Vse smo dolgo hrepenele po druženju s prijateljicami, ki ne bo podrejeno omejitvam in ukrepom. Zato zdaj sploh ne omahuj več in takoj organiziraj večer, poln klepeta, smeha ter dobre hrane in pijače.

3 stvari, ki jih potrebuješ za nepozaben večer z Netflixom in prijateljicami (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
9. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

Povabi prijateljice na večer z Netflixom, ki ga ne boste kar tako pozabile. Na njem ne boste le maratonsko gledale izbrane serije, ampak poskrbi, da se bo na koncu (ali vmes) razvila tudi dobra debata. Ob tem seveda ne smeta manjkati dobra hrana in pijača.

1. Mini prigrizki v nekaj minutah

Prigrizki, narejeni iz tortilje, ti ne bodo vzeli veliko časa, vanje pa lahko dodaš vse mogoče različne sestavine, ki jih obožujejo tvoje prijateljice. Odlični so, ker so slastni in tudi zato, ker jih je preprosto jesti z roko. Ideje in namige seveda najdeš na internetu.

2. Izberi pravo serijo na Netflixu

Sama najbolje poznaš svojo družbo in boš znala tudi najbolje izbrati serijo, vseeno pa bodi pri izbiri malo pozorna na to, da vam bo tema dala resnično tudi dobro iztočnico za pogovor. Debata, ki se lahko razvije ob gledanju ali po njem, je tista, ki bo vaš večer naredila poseben. Cosmo ti priporoča dramo Inventing Anna.

3. Poskrbi za hitri internet

Seveda si na tak sproščen večer najmanj želiš, da bi karkoli prekinilo vaše druženje. Bog ne daj, da bi ti na primer nagajal internet in zmotil vaše užitke ob gledanju. Medtem ko z zadrževanim dihom čakate naslednji del, so kakršnekoli motnje zelo moteče in lahko celo uničijo razpoloženje.

Že veš, da sta Telemachovo omrežje 5G in fiksno omrežje najhitrejši v državi? To je bilo na podlagi meritev uporabnikov uradno potrjeno s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest®.

Preizkus so z aplikacijo opravili med 1. julijem in 31. decembrom 2021, ko so Telemachovi uporabniki omrežje testirali v resničnem okolju in na lastnih napravah, kar seveda daje najboljši vpogled v njihovo uporabniško izkušnjo.

Telemach je dobil nagradi Speedtest, ki jih podeljuje podjetje Ookla, za najhitrejše omrežje 5G in fiksno omrežje v Sloveniji.

SODELUJ V NAGRADNI IGRI, v kateri podarjamo TELEFON Samsung Galaxy S22! Vse, kar moraš storiti, je sestaviti enostaven PUZZLE!