12 dni božiča, 12 izjemnih ustvarjalk in 12 brezplačnih daril

Poslanstvo akcije 12 dni božiča je v prvi vrsti podpreti domače ustvarjalce unikatnih izdelkov.

15. 11. 2012

Ustvarjalki Pia Klančar (Nalina) in Metka Pravst (MetiBeti) sta v želji, da bi čim več ljudi pri izbiri prazničnih daril poseglo po izdelkih slovenskih umetnikov, zasnovali projekt 12 dni božiča.

Kaj, kdaj in kje?

Akcija 12 dni božiča, ki bo med 6. in 17. decembrom potekala na spletni strani www.nalina.si, bo v prazničnih dneh predstavila nabor dvanajstih izjemnih ustvarjalk, ki bodo poleg zanimivih idej za obdarovanje ponudile tudi brezplačna darila za obiskovalce spletne strani.

"Izbrana dvanajsterica, ki je pri svojem delu izredno natančna, hkrati pa pri ustvarjanju v veliki večini uporablja naravne materiale, je na praznične poličke postavila raznolike izdelke polne ustvarjalnega naboja, zato verjameva, da se takšnega darila lahko razveseli prav vsak med nami," sporočata organizatorki in dodajata:

"V okviru 12 dni božiča bo vsak dan podeljena bogata nagrada ustvarjalke, ki jo bomo predstavili, za nagrade pa se lahko poteguje čisto vsak, ki bo obiskal spletno stran www.nalina.si."

Pestro dogajanje že v novembru!

Uraden začetek akcije 12 dni božiča bo 6. decembra ob 8. uri zjutraj, a na Nalininem spletnem blogu se bo pestro praznično vzdušje razvilo že prej.

"Pokukajte v svet ustvarjalnih nasvetov, preprostih postopkov ali pa prelistajte spletni časopis in spremljajte objave, povezane s prihajajočimi prazniki in z akcijo 12 dni božiča, predvsem pa na lov za bogatimi nagradami povabite svoje prijatelje," vabita organizatorki projekta Pia Klančar (www.nalina.si) in Metka Pravst (www.metibeti.com).

Za več informacij o akciji 12 dni božiča pa klikni tudi na:

 12 dni