10 bralk (in 10 njihovih prijateljic) BREZPLAČNO peljemo na Cosmo brunch v Opatijo (prijavi vaju TUKAJ)

Vsako od 10 izžrebanih bralk bomo razveselili z 2 vstopnicama za ekskluziven Cosmo brunch v čudovitem hotelu v Opatiji, kjer bo uredništvo razkrilo najboljše lepotne in modne trike za prihajajočo sezono, izvedeli pa bosta tudi, kako se lahko prihodnjič odpravita na počitnice brez, da bi za to morali odšteti celo goro denarja. 

10 bralk (in 10 njihovih prijateljic) BREZPLAČNO peljemo na Cosmo brunch v Opatijo (prijavi vaju TUKAJ) (foto: marko ocepek) marko ocepek
29. 3. 2022

Jeeeeeej! Z veseljem ti sporočamo, da uredništvo revije Cosmopolitan v sodelovanju s HTZ (Hrvaška turistična skupnost) prireja že 3. Cosmo brunch, intimen dogodek z 20 bralkami revije in njihovimi prijateljicami.

Cosmo brunch bralkam ponuja priložnost, da spoznajo dekleta in fante, ki ustvarjajo najbolj priljubljeno žensko revijo pri nas, ter iz prve roke izvejo vse o najnovejših modnih in lepotnih trendih, ter trikih, ki jim olajšajo življenje.

3. Cosmo brunch je namenjen odkrivanju novih in pametnih načinov, s katerimi se vsako moderno dekle lahko čisto zares sprosti in odmisli vsakodnevne težave.

3. Cosmo brunch pa ne bo poseben le zaradi še kako aktivne tematike, ampak tudi lokacije dogajanja, saj se Cosmo brunch tokrat prvič seli preko meja.

Si pripravljena, da se z nami odpraviš na Kvarner?

Vstopnic za dogodek NE moreš kupiti, saj je na voljo le 10x2 vstopnic! Ja, tudi prevoz iz LJ do Opatije častimo mi! 

Vse, kar moraš vedeti o brunchu:

Kdaj: 8. aprila 2022, med 8.30 in 17.00 uro

Kje: Na krasni terasi s pogledom na morje hotela Navis v Opatiji. 

Kaj: Cosmo druženje z glavnim pokroviteljem dogodka, HTZ (Hrvaška turistična skupnost).

Preveri, kaj vse bomo počele na brunchu:

Kot se za damsko druženje spodobi, bomo poklepetale o prihajajočih lepotnih in modnih trendih, ki jih bosta iz prve roke na mini modni in lepotni delavnici predstavili naši urednici. 

  • Naša lepotna urednica Nataša Mernik bo razkrila TRIKE in nasvete iz sveta lepote in odgovorila na vprašanje: Kako za svojo kožo skrbeti na poti in kateri so tisti tretmaji, ki na tvoji koži res naredijo razliko (in katerim se je bolje izogniti)? 
    • Nataši se bo v posebnem predavanju pridružila tudi predstavnica korejske blagovne znamke Missha, ki bo razkrila uporabne trike za svež in sijoč make-up ter lepo kožo, ki te bodo rešile tudi takrat, ko si utrujena. 
  • Urednica fotografije in Cosmo stilistka Nina Vidrih pa bo z nami delila modne skrivnosti, na katere bodo to sezono prisegala vsa velika modna imena, podrobneje pa se bo lotila vprašanja katere kose vzeti na pot, da vsak paše na vse? (+ pametni triki za pakiranje)

Posebno predavanje pa bo tokrat pripadlo predstavnikom HTZ (Hrvaške turistične skupnosti), ki bodo razkrili skrite kotičke Kvarnerja ter trike in načine, kako si s prijateljico lahko organizirata čudovito razvajanje, brez da bi za to morali porabiti celo goro denarja. 

Kaj moraš storiti, da prejmeš 2 vstopnici na ekskluziven Cosmo brunch?

Si za druženje? Potem v komentar pod FB objavo tega članka odgovori na

spodnje NAGRADNO vprašanje!

Nagradno vprašanje pa se glasi: O čem bi NAJRAJE klepetala s Cosmo uredništvom?

Med vsemi prejetimi odgovori bomo izžrebali 10 srečnic, ki bodo prejele 2 vstopnici na ekskluzivni Cosmo brunch!

Svoj odgovor na nagradno vprašanje zapiši v komentar pod FB objavo, v kateri smo delili tale članek.

Nagrajenke izžrebamo v NEDELJO, zato nikar ne pozabi spremljati naših družabnih profilov.

Program 3. Cosmo bruncha:

8:30-9:00

Zbor gostov na zbornem mestu

Zbor gostov na zbornem mestu, od koder se bomo z mini avtobusom skupaj odpravili proti Opatiji.

9:00

Odhod gostov proti Opatiji

11:00

Dobrodošlica v hotelu Navis, Opatija

11:10

Začetek vsebinskega dela s 1. predavanjem

Kako za svojo kožo skrbeti na poti in kateri so tisti tretmaji, ki na tvoji koži res naredijo razliko (in katerim se je bolje izogniti)? 

11:35

Začetek 2. predavanja

Katere kose vzeti na pot, da vsak paše na vse? (+ pametni triki za pakiranje)

12:00

Začetek 3. predavanja

Triki strokovnjakov: Vse, kar moraš vedeti, da za vikend oddih ne zapraviš gore denarja (in se kljub temu počutiš kot kraljica)

12:40

Prigrizki in druženje

13:00

Odhod v Opatijo in organiziran ogled Opatije

15:00

Vrnitev v Ljubljano

17:00

Predviden prihod v Ljubljano

Pokrovitelji dogodka: