Zapelji svojega valentinčka v perilu Lisca

Zapeljivi pogledi, skrivnostni nasmehi, nežni poljubi in dotiki. Vsak vajin skupen trenutek je nekaj posebnega. Zapelji ga na drzen in ženstven način, v perilu Lisca Selection, v katerem ga boš očarala. 

24. 1. 2017 | Promocijsko sporočilo

Zapeljivi pogledi, skrivnostni nasmehi, nežni poljubi in dotiki. Vsak vajin skupen trenutek je nekaj posebnega, pa vendar naj bo tudi valentinovo dan, ki ga posvetiš prav njemu. Zapelji ga na drzen in ženstven način, v perilu Lisca Selection, v katerem ga boš očarala. Izberi zapeljivo vijolično ali večno črno barvo, transparenco, čipko in detajle Swarovski, ki bodo dali izbranemu kompletku piko na i.

Mladostno zapeljivost doseži z izborom kompletka Miss Seduce Cheek by Lisca, z romantičnim in malce spogledljivim zadnjim delom modrčka in tvoj dragi zagotovo ne bo mogel umakniti pogleda.

Ti izdam skrivnost? To valentinovo smo zate pripravili posebne rdeče brazilke s svetlečimi srčki Cheek by Lisca. Pohiti v najbližjo trgovino Lisca ali Cheek by Lisca ali pa si jih naroči kar v spletni trgovini Lisca. ;)  

Za uvod v popolno valentinovo vaju Lisca skupaj s Cosmopolitanom pelje na zapeljivo premiero filma 50 odtenkov teme. Zapeljivo perilo, romantičen film in tvoj valentinček, kaj lepšega bi si lahko zaželela za popoln večer. ;)