Svetovno znani erotični roman ima novo preobleko

Pri knjigarni Felix je izšla posebna izdaja žepne knjige Petdeset odtenkov sive z novimi platnicami.

13. 1. 2015

Erotični roman, ki je navdušil več kot 100 milijonov ljudi po celem svetu, odslej lahko prebiraš v olepšani različici.

Znamenito kravato, ki je krasila prvotno izdajo romana, sta namreč zamenjala glavna junaka filma Petdeset odtenkov sive Dakota Johnson in Jamie Dornan.

50 odtenkov

Si vedela, da je knjiga Petdeset odtenkov sive v samo treh mesecih postala najbolje prodajana knjiga vseh časov v Veliki Britaniji. Premagala je celo prejšnje mega-bestsellerje kot so Harry Potter, Da Vincijeva šifra, Somrak itd.

Postala je tudi najbolje prodajana knjiga vseh časov na največji spletni knjigarni Amazon, prislužila pa si je tudi naslove najhitreje prodajane žepne knjige vseh časov!

Še nisi prebrala knjige?

Romantična zgodba, ki osvobaja predsodkov in zasvoji bralca, se ti bo za vselej vtisnila v spomin.

Študentki književnosti Anastasii Steele, ki pride intervjuvat uspešnega poslovneža Christiana Greya, se ta zdi izjemno privlačen, vendar ji obenem vzbuja strah. Prepričana je, da sama nanj ni naredila velikega vtisa, zato ga poskuša pozabiti - dokler se Christian ne pojavi v trgovini, kjer je honorarno zaposlena, ter jo povabi na zmenek.

Neizkušena in naivna Ana je zaprepadena, ko ugotovi, da si želi tega moškega. In ko jo Christian posvari, da bi se ga morala na daleč izogniti, si ga želi samo še bolj.

Toda Grey je ujetnik svoje mučne nesrečne preteklosti in obenem obseden s potrebo po nadzorovanju. Ko se spustita v strastno ljubezensko razmerje, Ana začne spoznavati ne le svoje želje, temveč tudi temačne skrivnosti, ki jih Grey skrbno čuva pred svetom.

Razkrivamo delček enega od številnih vročih prizorov ...

"Se ti sanja, kaj vse ti bom počel?" doda in me poboža po bradi. Mišice v najglobljem in najtemnejšem kotičku mojega telesa se sladko pokrčijo. Bolečina je sladostrastna in ostra, da bi najraje zamižala, vendar me hipnotirzirajo sive oči, ki vroče strmijo v moje.

Nagne se k meni in me poljubi. Njegove ustnice so zahtevne, čvrste in počasne, gnetejo moje. Začne mi odpenjati gumbe na bluzi in mi vmes pritiska peresno lahko poljube po čeljusti, bradi in kotičkih ust. Počasi mi sleče bluzo in pusti, da pade na tla. Stopi korak nazaj in zre vame.

... več pa v knjigi ;)