Zlate ribice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
aja, ta strokovna imena mi čist niso
ne, možnosti je pač veliko.lahko se je preveč najedla pa se je napihnla in zdej ne more nič.lahko ma v vodi preveć nitratov in jo je to zjebalo
spet ma lahko kakšne notranje zajedalce al karkoli...
čudi me pa da nima nobenih znakov, samo čepi na tleh a se kej an hrbet obrača?
ne, možnosti je pač veliko.lahko se je preveč najedla pa se je napihnla in zdej ne more nič.lahko ma v vodi preveć nitratov in jo je to zjebalo
spet ma lahko kakšne notranje zajedalce al karkoli...
čudi me pa da nima nobenih znakov, samo čepi na tleh a se kej an hrbet obrača?
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Sam ta druga je pa čist ok, sam je vsa poklapana, skoz plava okrog te ta boge in jo neki vzpodbuja
Ta pa leži na boku, tko zvita, sj zdj je že bolj na konc, ne bo več dolg Včer pa predvčerajšnjim se je pa še tko trudla, da bi plavala, pa ni mogla (kr tko čudn jo obrača), še hotla je it jest, pa ni mogla gor prplavat...
Ta pa leži na boku, tko zvita, sj zdj je že bolj na konc, ne bo več dolg Včer pa predvčerajšnjim se je pa še tko trudla, da bi plavala, pa ni mogla (kr tko čudn jo obrača), še hotla je it jest, pa ni mogla gor prplavat...
-
*purple* - Cosmopsiho
hmmm, pomoje se je napihnla, al pa je v akvarij dobila kej neprimernega za pojest pa ji je slabo naredl men se bolj zdi, da se je napihnla, ker je preveč pojedla zdej, če je z drugo vse uredu je potem lahkores hrana glavni vzrok.
veš kaj probej, kupt hrano une bonbončke ki potonejo, ne uno hrano ki plava na površju in ne more ponjo,.
veš kaj probej, kupt hrano une bonbončke ki potonejo, ne uno hrano ki plava na površju in ne more ponjo,.
-
*purple* - Cosmopsiho
bogica kaj nisi prej prašala noo
pa sej ribice so tko, ful delikatne, morš res pazt kako in kaj.
jst sm tud enkrat ma čist mal preveč hrane nasula ker se mi ej stresla, pa sm rekla qrc, sej bo vse uredu, pol se mi pa čez kšno uro riba na hrbet začne obračat pa se je že skor cela obrnla na hrbet (plavala je ko balon, sploh ni mogla).pol pa nekak sm jo pomirila, ko sem aquatan nalila notr, ap mejčkn nitrivca, pa se je tekom dneva kar lepo pocajtala.
pa sej ribice so tko, ful delikatne, morš res pazt kako in kaj.
jst sm tud enkrat ma čist mal preveč hrane nasula ker se mi ej stresla, pa sm rekla qrc, sej bo vse uredu, pol se mi pa čez kšno uro riba na hrbet začne obračat pa se je že skor cela obrnla na hrbet (plavala je ko balon, sploh ni mogla).pol pa nekak sm jo pomirila, ko sem aquatan nalila notr, ap mejčkn nitrivca, pa se je tekom dneva kar lepo pocajtala.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Tvpja ribca je verjetn mela trebušno vodenico, voda se nabira v trebušni votlini. Ribica se napihne in se začne ukrivljati ali pa se vrteti okrog lastne osi. Zdravljenje te bolezni ni mogoče, tak da bi tvoja ribica v vsakem primeru poginla.
Probi večkrat menjati vodo, pa čim bolj kakovostno hrano jim dajat.
Evo, to je moje mnenje...upam da kaj šteje glede na to, da mam že 2 let ribice, sicer ne zlate ampak tropske.
Ja, tud za ribice je treba poskrbeti in so isto živa bitja k druge živali.
LP
Probi večkrat menjati vodo, pa čim bolj kakovostno hrano jim dajat.
Evo, to je moje mnenje...upam da kaj šteje glede na to, da mam že 2 let ribice, sicer ne zlate ampak tropske.
Ja, tud za ribice je treba poskrbeti in so isto živa bitja k druge živali.
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov