Zlate ribice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Jaz sem že dolgo nazaj imela zlate ribice, hranila pa sem jih enkrat dnevno.
Če ti dekleta ne bodo dala dosti odgovorov, ki bi ti pomagala čimbolj skrbeti za ribice, pa povprašaj še v trgovinah, kjer ribice prodajalo.
Če ti dekleta ne bodo dala dosti odgovorov, ki bi ti pomagala čimbolj skrbeti za ribice, pa povprašaj še v trgovinah, kjer ribice prodajalo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst mam jst mam.tri hrani se jim pa tko kot je napisala catherine...2x na dan.no jst jim dajem ko ustanem in preden grem spat...naj bi v 2 minutah vse pojedle...če pa preveč hraniš lahko umrčkajo...pa morš met aquatan proti stresu in za vodo-da postane približno enaka njihovem, naravnem okolju...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
jst jih mam tut... tri hran se jih tm enkart, dvakrat na dan... pa ne smeš jim dat preveč za jest...tko kokr so že ostale rekle...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
jst sm jih mela, hranla sm jih 1x dnevno, vodo menjala na 2-3 dneva, drgač pa nč posebnga
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Uh joj....jst tut rajš ne svetujem...men je (oziroma bratova je bila)...izdihnila po enem mesecu
Sploh nevem kaj je blo narobe... Čist se ji je zrolalo...predn je umrla se je zaletavala v akvarij k zmešana...
Več niiiiiiikol ribic...bljek...
Sploh nevem kaj je blo narobe... Čist se ji je zrolalo...predn je umrla se je zaletavala v akvarij k zmešana...
Več niiiiiiikol ribic...bljek...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Ma jst sploh nimam rada ribic. Yak... sam brat jo je full hotu in itak ko jo je dobiu noben ni skrbeu zanjo razn mene pa mami k smo ji vodo menjale pa tisto modro tekočino dale not, pa hranle.
Očitno smo neki narobe delale. Pa pol smo skužli, da je biu akvarij pod oknom (kar spljoh ni blo dobr, ker je blo odzunej 35C ...) ...
sej sm rekla...nobenih ribic več...blek
Očitno smo neki narobe delale. Pa pol smo skužli, da je biu akvarij pod oknom (kar spljoh ni blo dobr, ker je blo odzunej 35C ...) ...
sej sm rekla...nobenih ribic več...blek
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov