Zajček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jup, that sounds about right. Pri tem nimaš nič za nardit, edino kar je poskrbi, da bo v čimbolj varnem okolju, da se v primeru napada ne more poškodovat. Lahko tudi opazuješ, če katera specifična stvar pri njej sproži napad (svetloba, zvok, hrana, vonj....) in če ugotoviš korelacijo, se triggerju izogibaš. Smem vprašat kam si jo peljala na pregled?
- Prodaj-a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2010
Sem mnenja,da tako kot pri ljudeh,ne moreš dati pravilne diagnoze dokler se ne pregleda
Nikamor je nisem peljala,saj je veterinarka rekla da pač ni treba. Čakam da dobi napad, da posnamem in potem gremo v Ljubljano.Sem se že zmenila,čakam da tista veterinarka pride v Slovenijo nazaj in potem gremo dalje
Nikamor je nisem peljala,saj je veterinarka rekla da pač ni treba. Čakam da dobi napad, da posnamem in potem gremo v Ljubljano.Sem se že zmenila,čakam da tista veterinarka pride v Slovenijo nazaj in potem gremo dalje
- kulči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2016
Jaz imam zelo dobre.Vsak posebej je bil kupljen v drugi trgovini z malimi živali.Prvi zajček mi je živel okrog 6 let.Prav tako drugi.Sicer natančne starosti ne vem,ampak tadrugega sem dobla ko sem še hodla v OŠ (tam 7. razred).Pogino mi je letos avgusta.Jaz pa sem stara 20 zdaj.Tako da oba sta živela precej let,glede na to,da pravijo,da je njihova življenjska doba samo 3 leta.
samo nekaj zajčki živijo 7 let hrčki pa 3 leta morski prašički pa 10-13 let.
samo nekaj zajčki živijo 7 let hrčki pa 3 leta morski prašički pa 10-13 let.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]