Žvercin koledar za leto 2010!

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

buba3
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a buba3 » 12. Nov. 2009 7:27

Žvercin koledar za leto 2010!

V Žverci smo tudi letos za vas pripravili pasjo in mačjo različico koledarja za leto 2010. Pri izboru fotografij in oblikovanju smo se še posebej potrudili, da bi bil koledar poleg svoje uporabnosti tudi okras prostoru. V letu 2010 vas bodo tako spremljale fotografije zdravih, lepih in zadovoljnih živalic, pri čemer ne smemo pozabiti, da se je zgodba marsikatere od njih začela zelo žalostno. Prav z nakupom koledarja boste pripomogli k temu, da bomo številnim revežem lahko pomagali tudi v prihodnje.

Velikost odprtega koledarja je 42 cm × 21 cm. Poleg 12 prekrasnih fotografij koledar vsebuje tudi koristne napotke o tem, kako lahko sami pripomorete k reševanju problema brezdomnih živali, kako ukrepate v primeru, da najdete zavrženo žival, opazite nepravilno ravnanje z živaljo in na koga se lahko v takih primerih obrnete.

Cena koledarja je 10 €. Celoten izkupiček od prodaje bo namenjen oskrbi brezdomčkov pod okriljem društva Žverca. Koledar je že na voljo, naročite pa ga lahko na info@zverca.si

Prepričani smo, da bo koledar primerno novoletno darilo za vsakega ljubitelja živali. Prav tako lahko predstavlja tudi lepo novoletno poslovno darilo z namenom.

Za naročilo koledarjev nam v elektronskem sporočilu napišite svoje ime, priimek in naslov, dopišite pa tudi ali želite mačjo ali pasjo izvedbo. Koledarje boste lahko v kratkem prevzeli na sedežu Žverce ter pri članih društva v Škofji Loki ali Kranju, lahko pa vam ga pošljemo tudi po pošti. Stroške poštnine krije kupec.

Z nakupom koledarja boste pokazali, da vam ni vseeno in da želite pomagati. Prav vaša pomoč je lučka upanja v nesrečno začetih zgodbah, ki jih v Žverci srečujemo vsak dan. Hvala, ker vam ni vseeno.

Slika
Slika

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov