Vaša naj pasma psa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
men so pa samojedi najlepši,drugač pa mopsi so tud hudi.ijoooooooj.kok bi mela enga psa.
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
men sopa zmer bl všeč pitbulli in ostali bullterierji,niso tok lepi za pogledat samso pa ful ful simpatični eni.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men so pa toooook cortkani tile kužki:
A kdo mogoče ve, kako se jim reče? Angleško ime je malti-poo, najbrž pol kakšna vrsta maltežana....Ampak res so toook luškani, taki mini Tale tretji zgleda k kakšen plišast medvedek Sploh rjavi so mi ful všeč
A kdo mogoče ve, kako se jim reče? Angleško ime je malti-poo, najbrž pol kakšna vrsta maltežana....Ampak res so toook luškani, taki mini Tale tretji zgleda k kakšen plišast medvedek Sploh rjavi so mi ful všeč
Let the good times roll.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst pa odkar ma lubi reeees scrkljanega (to bi sam sladkarije jedu pa se crkljal) rotwajlerja k je res ful igračka mi je to tok zakon pasma ratala...tist mali razigrani repek...wiiii
Kužek:
Drugač pa ful lep pes mi je novofunlandec al pa bernardinec. I like big dogs
Kužek:
Drugač pa ful lep pes mi je novofunlandec al pa bernardinec. I like big dogs
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov