Vaša naj pasma psa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
francoski buldog in nemški ovčar(ga imamo doma). Všeč pa so mi tudi angleški in ameriški bulldog, pitbul, husky, aljaški malamut, doberman in nemški boxer ... sicer pa so mi vsi psi lepi, ampak nekako čakam pravi trenutek za nakup francoskega buldoga, to so moje sanje(črn z čist malo bele barve pod vratom na trebuhu)...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Bernski planšar...samo so preveč svojeglavi in trmasti včasih (pravim na podlagi dveh različnih psov te pasme)
Pirenejski planšarski pes...tak veliki medo, ki sem ga najprej opazila v reklami za Pedigree...
Maltežan...ker sem ga imela v mladosti...cukrčki mali, zelo zaščitniški in pa nimajo vonja...
Rottweiler...eden najlepših kratkodlakih psov že zaradi svoje postave in gobčka...
Novofundlanec...velika črna kepa...nimam kej druzga rečt...mela bi ga za stiskat...
Samojed...tud ta pasma mi je izredno lepa, sploh če vidiš urejenega psa...
Pa še bi se našlo...
Pirenejski planšarski pes...tak veliki medo, ki sem ga najprej opazila v reklami za Pedigree...
Maltežan...ker sem ga imela v mladosti...cukrčki mali, zelo zaščitniški in pa nimajo vonja...
Rottweiler...eden najlepših kratkodlakih psov že zaradi svoje postave in gobčka...
Novofundlanec...velika črna kepa...nimam kej druzga rečt...mela bi ga za stiskat...
Samojed...tud ta pasma mi je izredno lepa, sploh če vidiš urejenega psa...
Pa še bi se našlo...
-
Mrs.Sunshine - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
- Kraj: heaven
Dalmatinec in pekinezer
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Argentinska doga(oziroma pes ) je skočila iz top 5 na prvo mesto. nekega dne bo mine.
It was forever..but it didnt last long..
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
amyZ napisal/-a:Pirenejski planšarski pes...tak veliki medo, ki sem ga najprej opazila v reklami za Pedigree...
Jaaaa, ta je tok lep pr men u top 3, takoj za zlatim prinasalcem pa labradorckom
Live. Love. Surf.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Češkoslovaški ovčjak
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Czechoslovakian_Wolfdog_pair.jpghttp://static.pedigreedatabase.com/czechoslovakian_wolfdog/i/czechoslovakian_wolfdog.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Czechoslovakian_Wolfdog_pair.jpghttp://static.pedigreedatabase.com/czechoslovakian_wolfdog/i/czechoslovakian_wolfdog.jpg
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
samojed, zlati prinašalec pa labradorec... moji top 3... drugač pa še koker španijel pa kšn bernski planšar al pa kšn mešanček velike rasti, čeprav mam doma mešančka majhne do srednje rasti...sj je tud ona cortka...uboga ful, najbolj je pa zanimivo, ko se odpne lepo počaka pred vrati in ne gre nikamor
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
amyZ napisal/-a:Maltežan...ker sem ga imela v mladosti...cukrčki mali, zelo zaščitniški in pa nimajo vonja...
nevem kje naj to vprašam..
Zakaj govorite, da maltežani nimajo vonja?? Dobro zastopim, da ga ne vohate tisti, ki ga imate doma in ste navajeni na ta vonj. ampak kako lahko kdo ki ga nima reče, da ta pasma nima vonja in to se celo piše po raznih straneh na internetu itd...
A potem samo jaz voham te pse?? Poznam 4 družine, ki imajo maltežana. Med njimi je tudi moja kolegica za katero točno vem, da za psa skrbi tako, kot je za maltežana potrebno, a se ga še vedno voha. Meni še vedno nima prijetnega vonja oz pač ima pasji vonj tako, kot ostale pasem.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov