Vaša naj pasma psa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
asta - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 6. 2007
imeli smo nemškega boxerja nad katerim smo bili zelo navdušeni (hiperaktivni psi, rabijo veliko vašega časa in prostora ter energije).
nato smo kupili francosko buldoginjo, nad katero smo bili tako navdušeni, da smo se odločili, da kupimo v bližnji prihodnosti še eno. pravi mali klovni v družini z zadosti kondicije, pridni, poslušni, hitro učljivi...
sedaj pa imamo angleško buldoginji, ki je malo manj po moji volji, saj je zame preveč lena. drugače pa zelo smešen in na trenutke tudi igriv pes.
če bi kdo želel izvedeti kaj več o teh 3. pasmah (pa tudi drugih) mi lahko piše na osebna sporočila. sem namreč velika ljubiteljica psou.
rada bi poudarila, da ima vsak pes svojo osebnost in ga moramo takšnega tudi sprejeti, kljub nekakšnim načelom pasme.
moti me tudi to, da dajete na net in opažate samo srčkane mladičke. še vedno se premalo ljudi zaveda, da je pes maldiček samo nekaj mesecev in da tudi ta odraste, postane velik (nekateri), star...
Lp!
nato smo kupili francosko buldoginjo, nad katero smo bili tako navdušeni, da smo se odločili, da kupimo v bližnji prihodnosti še eno. pravi mali klovni v družini z zadosti kondicije, pridni, poslušni, hitro učljivi...
sedaj pa imamo angleško buldoginji, ki je malo manj po moji volji, saj je zame preveč lena. drugače pa zelo smešen in na trenutke tudi igriv pes.
če bi kdo želel izvedeti kaj več o teh 3. pasmah (pa tudi drugih) mi lahko piše na osebna sporočila. sem namreč velika ljubiteljica psou.
rada bi poudarila, da ima vsak pes svojo osebnost in ga moramo takšnega tudi sprejeti, kljub nekakšnim načelom pasme.
moti me tudi to, da dajete na net in opažate samo srčkane mladičke. še vedno se premalo ljudi zaveda, da je pes maldiček samo nekaj mesecev in da tudi ta odraste, postane velik (nekateri), star...
Lp!
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Meni so pa najlepši Border Colliji ali po slovenko Mejni škotski ovčarji. Mam to pasmo tudi doma.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Mi mamo doma bernskega planšarja...poleg tega so mi všeč tudi Novofurdlanci, od malih pa maltežan, ki smo ga tudi meli. Všeč so mi tud zlati prinašalci, sploh majhni.
- nindza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2007
Doma imamo arteško-normandijskega baseta (edini v Slo., juhej ), ampak ni najboljši primerek svoje pasme. Smo ga dobili šele pri 5 mescih iz Nemčije, in je biu verjetno "najšibkejši v krdelu". Kr je pri tej starosti socializacije že skoraj konec, se ni dalo neki ne vem kako pomagat, tko da ga mamo zdej, strahopetnega in malce čudaškega samotarja. Ampak je vseeno največji srček, ga mamo najbolj radi
Drugače sem pa zaljubljena v nemške doge, všeč so mi vse barve, razen mogoče harlekin (bela s packami) ne bi mela. Tko da v prihodnosti definitivno črna oz. siva nemška doga, vsaj ena
Aja, poleg dog pa še staffordshirski terrier, ena najlepših pasem.
Definitivno pa bom, ko bom na svojem, vzela še kakšnega mešančka, po mojih izkušnjah majo še boljše karakterje kot pasemski psi
Drugače sem pa zaljubljena v nemške doge, všeč so mi vse barve, razen mogoče harlekin (bela s packami) ne bi mela. Tko da v prihodnosti definitivno črna oz. siva nemška doga, vsaj ena
Aja, poleg dog pa še staffordshirski terrier, ena najlepših pasem.
Definitivno pa bom, ko bom na svojem, vzela še kakšnega mešančka, po mojih izkušnjah majo še boljše karakterje kot pasemski psi
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Rottweiler in pa angleški mastif. Nekega dne bom enga od njiju zagotovo mela, sam kje je še to
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
mi mamo rotvajlerko.. je to kr trenutno moja naj pasma.. mela bi pa tut dobermana, sam oni majo baje tut un problem k neha lobanja rastt prezgodi.. pa se jim zmeša..
tok me jezijo te cajtngi z "nevarnimi pasmami".. spet je blo zanč u žurnalu neki, pa zravn fotka rotvajlerja.. blah..
naša je pa največji bojazljivc in scrklanc ever..
Angie
tok me jezijo te cajtngi z "nevarnimi pasmami".. spet je blo zanč u žurnalu neki, pa zravn fotka rotvajlerja.. blah..
naša je pa največji bojazljivc in scrklanc ever..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov