Vaša naj pasma psa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Meni so pa nekak trenutno najbolj všeč dobermani,pa mogoče kdaj še nemški bokser.
Glede poslušnosti in uboganja pa se mi zdijo najboljši nemški ovčarji.Trenutno pa mamo doma psičko pasme ameriški pit bull terier(samo je debela postala in zato ni več lepa)
Glede poslušnosti in uboganja pa se mi zdijo najboljši nemški ovčarji.Trenutno pa mamo doma psičko pasme ameriški pit bull terier(samo je debela postala in zato ni več lepa)
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Nia, jaz ne vem če je vaša kužika tibetanska terierka...Ker tibetanci so malo bolj skuštrani/dolgodlaki (o mladičkih govorim, seveda). Čeprav po drugi strani je res še tako majhna, da se mogoče tega še ne vidi.
Sicer pa so meni všeč:
* bernski plašarski pes
* švicarski planšarski pes
* labradorec
* zlati prinašalec
* beagle
* mnogi drugi, ki se jih trenutno ne spomnim
(vrstni red je naključen)
Načeloma so mi bolj všeč taki "močni" psi, po možnosti z uheljci navzdol. Tiste čivave in šicuji in podobno....bleh. Ni to zame.
Sicer pa so meni všeč:
* bernski plašarski pes
* švicarski planšarski pes
* labradorec
* zlati prinašalec
* beagle
* mnogi drugi, ki se jih trenutno ne spomnim
(vrstni red je naključen)
Načeloma so mi bolj všeč taki "močni" psi, po možnosti z uheljci navzdol. Tiste čivave in šicuji in podobno....bleh. Ni to zame.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Moja najljubša pasma so še vedno zlati prinašalci. Imajo v sebi nekaj, kar me najbolj privlači od vseh pasem. So tako zelo ljubeznivi, prisrčni, družinski, slatki in nagajivi včasih. Imajo vse kar je meni najbolj všeč pri psu.
Jasno si mi všeč tudi druge pasme, vedno več pasem mi je ljubih.
Jasno si mi všeč tudi druge pasme, vedno več pasem mi je ljubih.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm se pa nedouk nazaj odločla, da k grem na svoje, si nabavm tole "mrcino"
Kolegica ga ma (sam druge barve) in je res kjuti.
Sicr sm bl pristaš velkih, "konkretnih" kužatou (doga, švicar, pirenejc, ...), sam k vidm, kok dela mamo z našim, me use mine ... in zato bom mela tacga, k ga loh magar u naročje uzamm, če kej teži, pa da ga na izi okol prevažam, šetkam itd.
Kolegica ga ma (sam druge barve) in je res kjuti.
Sicr sm bl pristaš velkih, "konkretnih" kužatou (doga, švicar, pirenejc, ...), sam k vidm, kok dela mamo z našim, me use mine ... in zato bom mela tacga, k ga loh magar u naročje uzamm, če kej teži, pa da ga na izi okol prevažam, šetkam itd.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov