Vaša naj pasma psa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
čivava pa zlati prinašalec, boxar, samojedi so tut cukrčki sam ga ne bi mela k se mi smiljo k so tok kosmati. Kok jim more bit polet vroče.. No ja upam da jih vsaj postrižejo.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
~ClaUdyKa~ napisal/-a:Sem pristaš velikih psov, najbolj pa mi je všeč nemški ovčar in bernski planšarski pes
men tud nemški ovčar smo meli eno tako luštno prijazno ubogljivo inteligentno psičko, da je sploh ne morem pozabt
tko da bi se v prvi vrsti odločila verjetno za nemškega ovčarja...
Drgač so mi pa ful pri srcu tud Huskyji, ampak me moti ker so preevč suhcani ..Aljaški malamut je tud en prekrasen pes, ampak je tud prekrasno drag, pa še zlo težko jih je dobit Drgač mi je pa ful lepa eleganca rotweilerja...Res so lepi psi, ampak spet je tuki njihov značaj, kjer bi se skos bala da nebi kakšnemu kej naredu...In seveda doga ..Ne znam opisat občutkov ko zagledam dogo...resvelike, masivne, pa niso nevarne...Vsaj tko kot rotweilerji ne ...
No potem so mi še všeč samojedi, ampak to je preveč ene dlake in preevč je sveteu in bi bil takoj umazan..Jst pa nimam časa tuširat psa vsak dan pa kakšne čivave so mi luškae za pogledat, mela jo pa nebi, ker to zame ni pes....aja, pa še šarplaninci...matr velikani velikanasti, tko lepi da konec...ampak spet preevč dlake, pa niso lih prjazni...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Meni absolutno zmagajo pitbuli,ampak to res pitbuli,ne neke varijante z njimi,kot jih je pri nas ogromno.Pa seveda staffordi,bullterijerji-mater so mi tak luškani s tistimi njihovimi "surlami",bordojska doga,rottiji,dobermani...
Purple,spet te bom kregala ,nimajo rottiji nič strašnega karakterja,da bi se mogla bat,kdaj bo kaj naredil!
Pač poznavanje pasme+vzgoja+ukvarjanje=dober pes!
Sicer pa naj se sliši še tako klišejsko-pes je ogledalo lastnika oz.njegove vzgoje!
Purple,spet te bom kregala ,nimajo rottiji nič strašnega karakterja,da bi se mogla bat,kdaj bo kaj naredil!
Pač poznavanje pasme+vzgoja+ukvarjanje=dober pes!
Sicer pa naj se sliši še tako klišejsko-pes je ogledalo lastnika oz.njegove vzgoje!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
- sazka2003
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2007
- Kraj: MB
jaz sem pa totalno za jazbečarje. imam jazbečarko doma in jo obožujem. všeč so mi zato, ker so samosvoji in trmasti, tako da moraš z njimi res delati korektno in spoštljivo, po domače...se ne pustijo zafrkavati...to sicer včasih pripelje do kakšnih manjših incidentov, ampak se ga definitivno splača imeti.
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
yorkshirki terier
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
Sugar&Spice - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Okolica Domžal
Na prvem mestu definitivno American staffordshire terrier,ostali pa APBT, bulterier, ameriški buldog, nemška doga, argentinska doga, mastino napoletano, pa še kaj bi se našlo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov