Vaša naj pasma psa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Katera je vaša naj pasma psa?????
moji so samojedi(mam 2 doma) pa papilloni so mi fuuul luškani, pa tud kaki mešančki
moji so samojedi(mam 2 doma) pa papilloni so mi fuuul luškani, pa tud kaki mešančki
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Najboljši (taki res vsestranski) so zlati prinašalci, ki ga mam tud js.
Všeč so mi še labradorec, baset hound, irski seter, beagle, yorkširski terier, maltežan, kavalir king's charles španijel, bernski planšarski pes, lepi so tudi aljaški malamut, čow-čow, bobtail, shar pei, ampak teh ne bi mela zarad značajskih lastnosti.
I love dogs
Všeč so mi še labradorec, baset hound, irski seter, beagle, yorkširski terier, maltežan, kavalir king's charles španijel, bernski planšarski pes, lepi so tudi aljaški malamut, čow-čow, bobtail, shar pei, ampak teh ne bi mela zarad značajskih lastnosti.
I love dogs
...
-
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
-
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, men so pa od tamalih ful luštni beli višavski terierji.. Od mal večjih pa husky, argentinska doga pa mops.
Zadnjič spremenil miikena, dne 27. Sep. 2007 15:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
ze neki cajta mi je najvecja zelja met afganistanskega hrta... tapravi aristokrat... pa tud znacajsko mi odgovaraja...
drgac pa mi je vsec kaksn azavak, ak pa ruski hrti (borzoj)..
drgac sma pa neki cajta nazaj crtala eno maltezanko.. (3 mesece staro) zverca ki ne da niti sekunde mira... ampak cukr...
drgac pa mi je vsec kaksn azavak, ak pa ruski hrti (borzoj)..
drgac sma pa neki cajta nazaj crtala eno maltezanko.. (3 mesece staro) zverca ki ne da niti sekunde mira... ampak cukr...
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov