Vaša naj pasma psa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Agatha Amelie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
gladkodlaki prinašalec - totalen veseljak z ogromno energije, hkrati pa nežen kuža, ki potrebuje človokevo bližino
-
Cruela - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2008
Ni mi važn kakšne pasme je pes. Važno mi je samo, da se lahko prilagodi na okolico. Sovražim une gospodarje k blebetajo: moj pes je čistokrven...
Mja pa kaj me briga če je, ugrizne me lih tko lahko hitr, k en navadn mešanček. In lih mešančki so mi ponavad najbolj simpatični.
Je pa res, da sm učas padala na dalmatinčke. Haha, šele zdele ugotovila kak nick mam. Zdj mi manjka sam še plašč iz dalmatincev.
Mja pa kaj me briga če je, ugrizne me lih tko lahko hitr, k en navadn mešanček. In lih mešančki so mi ponavad najbolj simpatični.
Je pa res, da sm učas padala na dalmatinčke. Haha, šele zdele ugotovila kak nick mam. Zdj mi manjka sam še plašč iz dalmatincev.
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Naj naj pasma mi je irski seter. Moja prejšnja psička in sedanja sta te pasme. Prijetna, prijazna, ubogljiva, pametna in predvsem mirna in ne napadalna.
Še ne link do ene fine spletne strani:
http://www.irskiseter.si/index.php?stran=6&lang=si
Še ne link do ene fine spletne strani:
http://www.irskiseter.si/index.php?stran=6&lang=si
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Meni so všeč vsi. Če bom še kdaj imela kužka, si ga bom verjetno šla iskat v kako zavetišče.
Na žalost to še ne bo tako kmalu, ker sem trenutno premlo doma, da bi lahko imela kužka in lepo skrbela zanj.
Sem imela pa 13 let bretonsko ptičarko Piko, ki mi je umrla prejšnji teden. edaj se že veselo podi po pasjih nebesih in se valja po blatu in svinjariji, kar ji je bil tu eden najljubših prepovedanih hobijev.
Na žalost to še ne bo tako kmalu, ker sem trenutno premlo doma, da bi lahko imela kužka in lepo skrbela zanj.
Sem imela pa 13 let bretonsko ptičarko Piko, ki mi je umrla prejšnji teden. edaj se že veselo podi po pasjih nebesih in se valja po blatu in svinjariji, kar ji je bil tu eden najljubših prepovedanih hobijev.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov