testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Eh, jaz se ne sekiram pretirano, če kopira kdo od mene, v bistvu si to vzamem v čast, da je tok uporabno Ker vem, kako je, če te nekdo po krivem obdolžuje kopiranja, sem jaz zelo mila na tem področju.
Jim bom pa predlagala, naj jo posodobijo. Podatke verjetno vedo, kje dobit...eh, važno je, da se razve, kdo je in kdo ni cruelty free. Za ostalo jaz nimam ne časa ne volje
Jim bom pa predlagala, naj jo posodobijo. Podatke verjetno vedo, kje dobit...eh, važno je, da se razve, kdo je in kdo ni cruelty free. Za ostalo jaz nimam ne časa ne volje
-
UG84 - Cosmo moderatorka
hm...sem jim hotla napisat, da jo popravijo, ker ni več točna, pa me je ena prehitela in zahtevala naj se izbriše (zaradi kršenja pravil), nakar je bila zelo hitro lista zbrisana.
No, saj bo pa tukaj toliko bolj točna.
No, biggy, čez eno uho not, čez drugo ven, pa gremo dalje
No, saj bo pa tukaj toliko bolj točna.
No, biggy, čez eno uho not, čez drugo ven, pa gremo dalje
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Uf le kera je želela, da se lista izbriše?
Meni se tudi ne zdi prav, da se čisto vse prekopira, pa še prov tako očitno, da verjetno ni bilo težko ugotovit, da je iz tega foruma (sicer zdej ne vem, ker je zbrisano, ampak predvidevam, da je bilo tudi po različnih rubrikah). Si se dost potrudila za to listo, zato se mi ne zdi prov, da jo nekdo kar za 'svojo' vzame.
Meni se tudi ne zdi prav, da se čisto vse prekopira, pa še prov tako očitno, da verjetno ni bilo težko ugotovit, da je iz tega foruma (sicer zdej ne vem, ker je zbrisano, ampak predvidevam, da je bilo tudi po različnih rubrikah). Si se dost potrudila za to listo, zato se mi ne zdi prov, da jo nekdo kar za 'svojo' vzame.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Ne, res ne vem, kdo je bil Sem pa ziher, da je naša punca hehe
Me pa moti, da so zdaj punce nekaj pametne glede liste in trosijo takšne neumnosti kot da smo totalni začetniki na tem področju. Če bi se mal pozanimale, bi vidle, da liste, že dolgo nismo več imele take in da jo že zdavnaj posodabljamo...mah, se ne mislit vmešat, naj si mislijo kar hočejo.
Me pa moti, da so zdaj punce nekaj pametne glede liste in trosijo takšne neumnosti kot da smo totalni začetniki na tem področju. Če bi se mal pozanimale, bi vidle, da liste, že dolgo nismo več imele take in da jo že zdavnaj posodabljamo...mah, se ne mislit vmešat, naj si mislijo kar hočejo.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Brezveze, glej, una administratorka se je pač htela malo "vun potegnit".
Sicer pa menim, da je prav, da se to znanje širi. Je pa res, da ni najlepše, da so kar tako kopirale.
Sicer pa menim, da je prav, da se to znanje širi. Je pa res, da ni najlepše, da so kar tako kopirale.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
a mi lahko katera vsaj pribl. pove, na katero listo spada revlon (dekorativa).
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
PETA's Cruelty-Free Shopping Guide, če katera želi naročiti brošurco klik
A goal without a plan is just a wish.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
gaby, Revlon bo skor ziher na sivi listi.
Ajča, samo pazi, PETA dolgo ni ločevala med podjetji, ki testirajo sestavine in tistimi, ki jih ne, zato je na njenih belih seznamih več podjetij.
Sam joj kok je enih blagovnih znamk nedosegljivih v Sloveniji!
Ajča, samo pazi, PETA dolgo ni ločevala med podjetji, ki testirajo sestavine in tistimi, ki jih ne, zato je na njenih belih seznamih več podjetij.
Sam joj kok je enih blagovnih znamk nedosegljivih v Sloveniji!
-
haley - Cosmopsiho
gaby_ napisal/-a:a mi lahko katera vsaj pribl. pove, na katero listo spada revlon (dekorativa).
Jaz sem prejšni teden Revlonu poslala mail glede testiranja, pa še nisem dobila odgovora. Še na kar nekaj odgovorov čakam od različnih kozmetičnih znamk. (mam kar na listu napisano kdaj sm kermu mail poslala, pol pa kljukice zraven delam, ko dobim odgovor ).
Drugače pa kot vem, sta bila Revlon in Avon prvi znamki, ki sta prenehali s testiranjem na živalih.
-
haley - Cosmopsiho
^^Ja sej meni tudi ni jasno zakaj je na sivih listah. Zato pa čakam njihov odgovor...ne gledamo nobenmu čez prste
(ug na belo listo pod negovalno kozmetiko dodaj natura house...so mi odpisal da ne testirajo v nobeni fazi in da to nihče ne počne namesto njih)
(ug na belo listo pod negovalno kozmetiko dodaj natura house...so mi odpisal da ne testirajo v nobeni fazi in da to nihče ne počne namesto njih)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]