testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
arrow napisal/-a:Katere deodorante kej priporočate, da niso testirani (itak ), pa da nimajo full močnega vonja, pa seveda, da držijo kar nekaj časa?
Jaz imam trenutno tega: klik in sem res zelo zadovoljna, ga priporočam
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
a tako nerazumljivo sem napisala
Zanima me če je od hrane še slučajno kakšna stvar, ki jo testirajo na živali, ali je samo pri Marsu tako?
Zanima me če je od hrane še slučajno kakšna stvar, ki jo testirajo na živali, ali je samo pri Marsu tako?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
UG84 napisal/-a:Mars zagotovo.
CocaCola in Pepsi sta pa to včasih sponzorirala na univerzah (finančno) od leta 2007 pa sta pod pritiski prenehala.
P&G ima pod okriljem znamko čipsa Prigles.
a to je tud ta orbit, ki ga pri nas prodajajo?
(a mamo pri nas sploh še kake druge žvečilne gumije potem na izbiro?)
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ja, to je ta. Cel Wrigley blagovna znamka je pod Marsom. Jaz sem jih nehala zvečit, ker mi jih je enkrat zobozdravnica odsvetovala pred leti. Ker ne vem kako je z drugimi, pa vzemi drugo znamko žvečilnih, sej verjetno niso samo od Wrigleya (Orbit, Huba buba, Airwaves, Juicy Fruit) na voljo. Ali pač?
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
samo res... kateri čigumiji potem ostanejo? namreč tudi jaz nisem zasledila kakšne druge (ali pa samo nisem bila dosti pozorna)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Po pravici povedano pri kozmetiki in čistilih gledam na te stvari, pri čugimijih ne mislim, kakor tudi pri čipsu ne, ker si ga privoščim enkrat na tri mesece. Ker če grem tako daleč, lahko neham še obleke kupovat v H&M itd., ker izkoriščajo otroke, starejše, delajo preveč ur za premalo denarja... Dam par evrov letno za otroke sveta (unicef), na karitas cote in to je to. Preveč bi mi okupiralo življenje, če bi na vsako stvar gledala in ozadje le-te. Raje se nekako "odkupim" in normalno živim
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]