testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jaz nisem preveč dober vir glede tega, saj uporabljam deodorante, ki niso antiperspiranti. To pomeni, da ne vsebujejo aluminija in torej že po defaultu niso dolgoobstojni. Uporabljam pa Alverde deo, ter Crystal deo z mineralno soljo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nihče ni rekel, da mučenje živali ni nič tako hudega. sessa. beri malo bolj pozorno, preden začneš zavijat z očmi, da ti naujo en dan vn padle.
samo postransko vprašanje, ki se mi je porodilo, ko je positive vibration napisala, da je kupila nekaj kar je cruelty free in nima CFCja, kar je dobro za okolje.
in ker sem opazla, da niso vsi DM izdelki, ki so živalim prijazni, tudi okolju prijazni.
brez kvalitetnega življenjskega okolja ne bomo dolgo na svetu, ne mi, ne živali.
did i make myself clear?
ug84. ti si pa itak guru na te področju, tako da samo. kapo dol. za tiste usnjene čevlje ti pa oprostimo.
samo postransko vprašanje, ki se mi je porodilo, ko je positive vibration napisala, da je kupila nekaj kar je cruelty free in nima CFCja, kar je dobro za okolje.
in ker sem opazla, da niso vsi DM izdelki, ki so živalim prijazni, tudi okolju prijazni.
brez kvalitetnega življenjskega okolja ne bomo dolgo na svetu, ne mi, ne živali.
did i make myself clear?
ug84. ti si pa itak guru na te področju, tako da samo. kapo dol. za tiste usnjene čevlje ti pa oprostimo.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
meni pa od alverde ni bil neki ful vsec
ima pa alva enega boljsega
ima pa alva enega boljsega
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Težko je zdaj rečt, kaj je več vredno. Oz.kaj je bolj pomembno. Živali seveda spadajo v okolje, so njegova bit in če si ekološko naravnan, je meni samoumevno, da se izogibaš krvavi kozmetiki.
Sama se trudim, ne da bi pri tem bistveno spreminjala svoj način življenja. Iščem neko ravnotežje v vsem, ker sicer bi, kot je že UG napisala, lahko živela "asketsko" življenje. Če bi hotla bit v vsem 100%. Sem raje na enem ožjem področju 100%, pa v širšem 50%, kot pa da bi bila na 10 različnih področjih 5%.
Sama se trudim, ne da bi pri tem bistveno spreminjala svoj način življenja. Iščem neko ravnotežje v vsem, ker sicer bi, kot je že UG napisala, lahko živela "asketsko" življenje. Če bi hotla bit v vsem 100%. Sem raje na enem ožjem področju 100%, pa v širšem 50%, kot pa da bi bila na 10 različnih področjih 5%.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
dejstvo je da izogibanje taksne kozmetike ne skoduje nikomur.ravno zadnjic sem razmisljala ko mi je musca letela nad svecko pa sem jo spravila stran da ne bi not padla. je malenkost ampak sem preprecila da bi padla v vosek in poginila. in podobne stvari pocnemo vsakic ko gremo mimo izdelkov testiranih na zivalih
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]