testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Haley po prvi uporabi sem zadovoljna. Res. Pasta se ne peni preveč, kar je normalno za naravne paste. Ima ok okus, ustna voda pa ne tako zelo, ampak se bom navadila. Še dosti hujše sem imela. Mi je pa vešč da ustna voda ne skeli in nepeče, ker je zelo blaga.
Skratka, jaz se zadovoljna.
Skratka, jaz se zadovoljna.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
of sm si oddahnila ker ga imam res full...se mi je zdelo da smo govorile enkrat da je ok...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Imam eno vpršanje, ki je bilo najverjetneje napisano že mnogokrat ampak sem prišla do 15. strani potem pa se mi ni dalo več iskati Mi lahko katera napiše katere znamke kozmetike, ki ni testirana na živalih se da dobiti v DM-u ?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
nanamiša napisal/-a:Imam eno vpršanje, ki je bilo najverjetneje napisano že mnogokrat ampak sem prišla do 15. strani potem pa se mi ni dalo več iskati Mi lahko katera napiše katere znamke kozmetike, ki ni testirana na živalih se da dobiti v DM-u ?
Ti svetujem, da pogledaš belo listo ali pa jo sprintaš in greš z njo v DM, ker ne vem a govoriš o dekorativi ali o negovalni. Ampak tako na pamet od dekorative so She, Manhattan, Lavera in Alverde.
Od negovalnih pa vse na polici z natur kozmetiko (Alverde, ALva, Weleda, Scheller, Kneipp ipd.) pa vse od DM znamke.
Ampak, sej pravim, to je na prvo žogo, raje preveri po seznamu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov