testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Urška, full dobro! Super se mi zdi, da si dala link do črne in bele liste, da lahko tisti, ki jih pritegne, raziskujejo še dalje.
A bi te motilo, če bi se še malo po e-mailih razširilo, da dam link do te strani?
A bi te motilo, če bi se še malo po e-mailih razširilo, da dam link do te strani?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
positive vibration napisal/-a:Urška, full dobro! Super se mi zdi, da si dala link do črne in bele liste, da lahko tisti, ki jih pritegne, raziskujejo še dalje.
Itak da me ne moti, še vesela sem, če se bo še kdo izobrazil in spremenil mišljenje. Hvala ti za trud!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
UG84 napisal/-a:Punce, vabljene k branju! Klikni tukaj
Bom zelo vesela, če boste tudi kaj pokomentirale:) ter dale članek v branje kakšnemu dvomljivcu.
Super napisano! Upam, da boš s tem člankom vsaj koga prepričala, da se 'spreobrne'.
Mi je pa prov hudo, ker sem tega kužka vidla, ki si ga zraven dala za slikco...sploh ne vem, če bom zdele lahko kosilo jedla
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Bom tudi jaz posredovala članek naprej, dala ga bom pa v branje sestri in mami, ker jima že kar nekaj časa mešam možgane s cruelty free, pa naj še same malo več preberejo, pa mogoče se tudi dokončno spreobrnejo
Bom si pa tud shranila članek in ga dala kakemu 'pametnemu' za v branje...(recimo mojmu, ker ma zmeri tok stvari glede tega za povedat ).
Bom si pa tud shranila članek in ga dala kakemu 'pametnemu' za v branje...(recimo mojmu, ker ma zmeri tok stvari glede tega za povedat ).
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Yeeey!!
Že letim!
Že letim!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,