testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Če gre za družino bi bil meni še toliko lažje. Če kljub temu, da si povedala, da tega ne uporabljaš več, ne želijo poslušati, tega darila ne uporabljaš in to tudi jasno poveš. Poveš pa, da bi ti veliko pomenilo, če bi te za začetek vsaj jemali resno.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz osebno pri svojih domačih nimam te težave. Mami in sestra sta dobro obveščeni o tem kako kozmetiko uporabljam in sm ju že kar veliko podučila o znamkah, ki jih uporabljam, tako da tle sm lahko brez skrbi, če mi bosta kaj od kozmetike kupili. Za stare starše pa vem, da mi kozmetike ne bodo kupovali, ker itak ne vejo kaj rabim, kupili bi mi samo, če bi res rekla, da si neko stvar želim.
S prijatelji pa nikoli nismo prišli na to temo. Trapasto se mi zdi, da bi kar jaz sama od sebe začela govort kako kozmetiko uporabljam Včasih se pogovarjamo kaj o Oriflame (recimo kaj naročijo pri meni), saj sem njihova članica, o drugi kozmetiki pa ravno ne govorimo, še posebej če je kak moški v družbi, ker jih te stvari ponavadi ne zanimajo
S prijatelji pa nikoli nismo prišli na to temo. Trapasto se mi zdi, da bi kar jaz sama od sebe začela govort kako kozmetiko uporabljam Včasih se pogovarjamo kaj o Oriflame (recimo kaj naročijo pri meni), saj sem njihova članica, o drugi kozmetiki pa ravno ne govorimo, še posebej če je kak moški v družbi, ker jih te stvari ponavadi ne zanimajo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
MIslim da če nekdo fura tak slog (al kako bi temu rekla.... pač sledi svojim prepričanjem) že nekaj let, da je bore malo vsem jasno, da ne gre za neko modno muho. Ok, družba je pač družba in tud pri meni so vsi mislili da si kar malo zmišljujem (sploh ker sem bla takrat še najstnica in takrat so take faze popularne). No, zdaj ko je od tega minilo že kar nekaj let, ne dobivam več nobenih opazk, ampak so vsi to sprejeli.
Se popolnoma strinjam z UG84, družini je še toliko lažje povedat (pa govorim o ožjem krogu.... ne tistih tetah in stricih, ki jih vidiš 2x na leto), ker so to le ljudje s katermi živiš (oz. si živel), te dobro poznajo in te sprejemajo takšnega kot si. Ne vem zakaj ne bi mogli sprejeti kaj takega, ker v tem ne vidim nobene slabosti in tudi par mojih sorodnic, vključno z mojo mamo, je preklopilo na kozmetične proizvode, ki niso testirani na živalih.
Se popolnoma strinjam z UG84, družini je še toliko lažje povedat (pa govorim o ožjem krogu.... ne tistih tetah in stricih, ki jih vidiš 2x na leto), ker so to le ljudje s katermi živiš (oz. si živel), te dobro poznajo in te sprejemajo takšnega kot si. Ne vem zakaj ne bi mogli sprejeti kaj takega, ker v tem ne vidim nobene slabosti in tudi par mojih sorodnic, vključno z mojo mamo, je preklopilo na kozmetične proizvode, ki niso testirani na živalih.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Tearjerker napisal/-a:MIslim da če nekdo fura tak slog (al kako bi temu rekla.... pač sledi svojim prepričanjem) že nekaj let, da je bore malo vsem jasno, da ne gre za neko modno muho. Ok, družba je pač družba in tud pri meni so vsi mislili da si kar malo zmišljujem (sploh ker sem bla takrat še najstnica in takrat so take faze popularne). No, zdaj ko je od tega minilo že kar nekaj let, ne dobivam več nobenih opazk, ampak so vsi to sprejeli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov