testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
UG84 napisal/-a:Tamarra*, bom dodala takoj, ko od njih prejmem celovit odgovor.
Zakaj pa je treba na njihov odgovor čakat? Če imajo itak na izdelkih in spletni strani napisano da ne testirajo
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
UG84 napisal/-a:Kepka, ampak ti pa res namenoma očitno uživaš v provokaciji, kajne? Če ti ne verjameš da kdo dejansko NE testira, je to pač tvoj problem, zaradi tega še ne rabiš vedno znova tudi nam utrujati s tem, da smo naivne in da nič ne moremo storiti. Kaj je tebi hudega, če me iščemo alternativne blagovne znamke?
Ne vem zakaj nam stalno vsiljuješ to, da je itak vseeno, v isti sapi pa zatrjuješ, da tudi sama težiš k tej smeri. Kdo zdej koga nateguje?
V mojem postu ni bilo nobene provokacije, zgolj nekaj besed namenjenih v razmislek vsem, ki se pocutite dobro, ker kupujete "alternativne" blagovne znamke in resujete svet z ugasanjem zarnice za 1 minutko.
Jaz zgolj razmisljam s svojo glavo; ce to pomeni da se trudim kupovat znamke ki ne izvajajo vec tetiranja na zivalih, se ne pomani, da si tudi zatiskam oci in mislim, da sem resila najmanj miljon zajckov.
Vsiljujem ne nicesar, prej bi skoraj rekla obratno - saj ti mojega mnenja o tem zgleda nisi pripravljena sprejeti.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ah dej no nehi ze...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa mnde lahko kepka pove svoje mnenje?
Ali se sem noter piše le navdušenje nad netestiranimi izdelki in mora biti mnenje vseh isto?
Ali se sem noter piše le navdušenje nad netestiranimi izdelki in mora biti mnenje vseh isto?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ah dej...mal za nazaj ber ok ?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Spremljam tole temo že od začetka, čeprav ne sodelujem aktivno.
Lahko pa ti malce bolj pokomentiraš objavo od kepke, kot pa: "ah dej no nehi ze..."
Lahko pa ti malce bolj pokomentiraš objavo od kepke, kot pa: "ah dej no nehi ze..."
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ne da se mi spet ukvarjat z nekom k bo spet provociru .imeu neumesne in komentiral moje znanje anglescine...
moje mnenje ze ves ce ze beres od zacetka...
moje mnenje ze ves ce ze beres od zacetka...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Kepka, ampak dejansko si ti tista, ki ima najmanj razčiščeno v glavi. Na vso moč se tule trudiš razsvetliti nas 'trmoglavke', da še vedno VSI testirajo, oziroma če ne drugega dajo komu, da testira zanje.
Hkrati pa trdiš, da tudi samam kupuješ izdelke od tistih, ki ne izvajajo več testiranja.
A se boš odločila že enkrat za ENO pa potem stala za svojim mnenjem al ne?
Nimam nič proti argumentiranemu mnenju, čeprav drugačnemu, *mala*, vsak ima pravico povedati svoje. Ampak vsiljevanje mnenja pa sovražim. Kepka je svoje že večkrat povedala, ni treba da stalno ponavlja eno in isto.
Hkrati pa trdiš, da tudi samam kupuješ izdelke od tistih, ki ne izvajajo več testiranja.
A se boš odločila že enkrat za ENO pa potem stala za svojim mnenjem al ne?
Nimam nič proti argumentiranemu mnenju, čeprav drugačnemu, *mala*, vsak ima pravico povedati svoje. Ampak vsiljevanje mnenja pa sovražim. Kepka je svoje že večkrat povedala, ni treba da stalno ponavlja eno in isto.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov