testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Sarah Lee je ogromna korporacija, ima vse vrste blagovnih znamk pod seboj.
Zdej tko je, jih ni na nobeni beli listi relevantni, čeprav jiij je PETA pohvalila za eno akcijo, ker baje sodelujejo na tem področju z organizacijami za zaščito živali, da bi se stanje izboljšalo.
Tudi na spletni strani Prijateljev životinja je na sivi listi, čeprav naj bi v splošni izjavi napisali, da ne testirajo.
Zdej tko je, jih ni na nobeni beli listi relevantni, čeprav jiij je PETA pohvalila za eno akcijo, ker baje sodelujejo na tem področju z organizacijami za zaščito živali, da bi se stanje izboljšalo.
Tudi na spletni strani Prijateljev životinja je na sivi listi, čeprav naj bi v splošni izjavi napisali, da ne testirajo.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Meni so bli fajni od DMa Jessa, 100% natur, sam jih nikjer več ne najdem. Zadnjič sem kupila ene druge od Jessa, pa se sploh nič niso prilepili na hlačke. Katastrofa od vložka. V enem dnevu sem jih 5 porabila pa sem bla sam doma. Čista potrata.
Zdj sicer nimam mestre in tudi jaz razmišljam o alternativah....meni je ful pomembno tud to, da so res bombažni, brez plastične navlake, kot jo ima velik vložkov ala Always stila.
Zdj sicer nimam mestre in tudi jaz razmišljam o alternativah....meni je ful pomembno tud to, da so res bombažni, brez plastične navlake, kot jo ima velik vložkov ala Always stila.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
kaj pa vir nature od tosame?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
a to pol pomeni da je bela/siva lista? k men so ful dobri...
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
linnka* napisal/-a:Vir natur in Natracare (vložki in tamponi) - ne menjam več za nobene druge. Res pa je, da so cenovno še enkrat dražji od tistih s črne liste, ki jih dobiš v vsaki trgovini.
Kje pa se dobita ti dve firmi?
Hvala,
Lp
-
UG84 - Cosmo moderatorka
*amber* napisal/-a:linnka* napisal/-a:Vir natur in Natracare (vložki in tamponi) - ne menjam več za nobene druge. Res pa je, da so cenovno še enkrat dražji od tistih s črne liste, ki jih dobiš v vsaki trgovini.
Kje pa se dobita ti dve firmi?
Hvala,
Lp
Vir v trgovinah, Naracare pa v bolj založenih. MOgoče tudi v lekarni (?), ne vem, tam pa nisem pogledala. Za peek pa si jih lahko pogledaš tudi na spletu. Natracare ima oboje, vložke in tampone. Jaz bom naslednjič probala.
Tamarra*, bom dodala takoj, ko od njih prejmem celovit odgovor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov