testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
V Hali A je loterija. Nasproti je prodajalna ur. No, zraven te urarne. neka trgovina z naravno kozmetiko. Imajo mali štantek z Essie lakci in Essie smoothii. In pa ostalo naravno kozmetiko (bolj tisto za tuširat pa mazat po telesu).
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
o vseh teh slavnih parfumov, so skoraj vsi testirani a ne... od BRITNEY SPEARS so mi dobri, samo jih izdeluje zanjo (ce se ne motim) ELIZABETH ARDEN... testirano, a ne?
sla sem v L'OCCITANE.... tam mi disi samo parfum MYRT, ki je tam najdrazji. 70 uer. se pravi, da mi ostane AVON ali pa ORIFLAME.
ve katera, ce iz kataloga od OTTO-ta APART parfumi niso testirani?
sla sem v L'OCCITANE.... tam mi disi samo parfum MYRT, ki je tam najdrazji. 70 uer. se pravi, da mi ostane AVON ali pa ORIFLAME.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
linkica napisal/-a:o vseh teh slavnih parfumov, so skoraj vsi testirani a ne... od BRITNEY SPEARS so mi dobri, samo jih izdeluje zanjo (ce se ne motim) ELIZABETH ARDEN... testirano, a ne?
Ma tole s parfumi je res en hudič...ker če gledaš je cel mullerjev oddelek s parfumi na črni listi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov