testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
A si sestavimo lastno listo? Kopiramo do Pirjateljev životinja, dodamo kar smo že ugotovile, kar je DZZZ sporočil, kategoriziramo po artiklih...v soboto (mimogrede praznujem prvo obletnico poroke jeej!) bom zvečer pa v nedeljo to mal skup zmetala, pa se bomo potemtule dopolnjevale.
Kaj pravite?
Še vedno pa bo veljal lahko sistem da vprašamo ena drugo...itak
Kaj pravite?
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
UG84 napisal/-a:A si sestavimo lastno listo? Kopiramo do Pirjateljev životinja, dodamo kar smo že ugotovile, kar je DZZZ sporočil, kategoriziramo po artiklih...v soboto (mimogrede praznujem prvo obletnico poroke jeej!) bom zvečer pa v nedeljo to mal skup zmetala, pa se bomo potemtule dopolnjevale.
Kaj pravite?
super ideja!!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
UG84 napisal/-a:A si sestavimo lastno listo? Kopiramo do Pirjateljev životinja, dodamo kar smo že ugotovile, kar je DZZZ sporočil, kategoriziramo po artiklih...v soboto (mimogrede praznujem prvo obletnico poroke jeej!) bom zvečer pa v nedeljo to mal skup zmetala, pa se bomo potemtule dopolnjevale.
Kaj pravite?
Js sm za! Res super ideja! Sem hotla kaj podobnega že sama predlagat, pa se zadnje čase tok učim in se mi že kar meša od sedenja za knjigam in pol kar pozabim na druge stvari
-
UG84 - Cosmo moderatorka
No, velja. V nedeljo pričakujete lahko draft verzijo, na katero bomo potem dodajale nove blagovne znamke. - najboljše, da jo v kategoriji ŽIVALI, dam v novo podtemo, ki bo zaklenjena, v smilsu, da se tam nič ne piše, samo objavljeno je. Vse o testiranju se namreč tu piše.
To pa zato, ker če tule v tej podtemi objavim zadevo, bomo moralepotem samo nazaj listat,tk pa bo veno na voljo.
To pa zato, ker če tule v tej podtemi objavim zadevo, bomo moralepotem samo nazaj listat,tk pa bo veno na voljo.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Res najboljš, da se objavi v novi podtemi, da bo bolj pregledno in da samo tja klikneš in takoj vidš kaj rabiš in da ne iščeš tle kot si rekla...
Vidva v soboto kar uživajta s svojim dragim, tko da res pred nedeljo ne rabiš nič objavljat
Vidva v soboto kar uživajta s svojim dragim, tko da res pred nedeljo ne rabiš nič objavljat
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Kaj pravite?
JA! ce rabis pomoc, povej...
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
UG84 napisal/-a:Henna plus ne testira, lahko si mirna.
O super, hvala res. Mogoče pozna katera še kakšno drugo znamko barv za lase, ki ne testira na živalih? Henna plus se da dobiti v Dmu?
Se mi pa zdi ideja, da naredimo svojo listo super
p.s. UG84 čestitke ob obletnici
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
a ne...men se tud zdi da je junij
a je eno leto ?
se neki me zanima...kako je pa kaj z zobnimi krtackami?
a je eno leto ?
se neki me zanima...kako je pa kaj z zobnimi krtackami?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Punce, hvala za čestitke :bussi:
*amber* cruelty free barve za lase so še barve od Lusha, Aubrey Organics-sam ne vem kolko je kaj pri nas ponudbe, Logona, pa Joico tudi menda ne testira, čeprav pri Prijateljih životinja je na sivi listi, Revlon isto, potem je še Color Erbe in Martis, ja pa Keune in Annyer. Tok na prvo žogo iz glave...ziher sem kaj pozabila, bomo še potem dodali
*amber* cruelty free barve za lase so še barve od Lusha, Aubrey Organics-sam ne vem kolko je kaj pri nas ponudbe, Logona, pa Joico tudi menda ne testira, čeprav pri Prijateljih životinja je na sivi listi, Revlon isto, potem je še Color Erbe in Martis, ja pa Keune in Annyer. Tok na prvo žogo iz glave...ziher sem kaj pozabila, bomo še potem dodali
-
UG84 - Cosmo moderatorka
SWEETprinces, od zobnih ščetk ti odpadejo sledeče: aquafresh, dr. Best (GlaxoSmithKline), Signal (Unilever), Oral-B (Gillette Co.), Colgate (Colgate-Palmolive Co.), pa še ktero sem pozabila ziher.
Pri nas je tako malo izbire med zobnimi ščetkami, da ti res ne vem povedat katere ne testirajo (ok, razen Oriflame), pa da se dobijo tu. Ko boš šla kaj v trgovino, p anašla ktero, ki ni zgoraj napisana, bom pa pogledale kako in kaj. Aja, jaz pa uporabljam Muellerjevo znamko Sensident. Mueller je na sivi listi, smo že za Cadeavero ugotovile. Za pasto pa mam Weledo.
Pri nas je tako malo izbire med zobnimi ščetkami, da ti res ne vem povedat katere ne testirajo (ok, razen Oriflame), pa da se dobijo tu. Ko boš šla kaj v trgovino, p anašla ktero, ki ni zgoraj napisana, bom pa pogledale kako in kaj. Aja, jaz pa uporabljam Muellerjevo znamko Sensident. Mueller je na sivi listi, smo že za Cadeavero ugotovile. Za pasto pa mam Weledo.
Zadnjič spremenil UG84, dne 11. Jun. 2009 20:42, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov