testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
jst ne morem....res ne
sem pa ze itak odlocena da ne kupujem vec tega. drugac pa vsem tezim, da si pogledajo te posnetke...
sem pa ze itak odlocena da ne kupujem vec tega. drugac pa vsem tezim, da si pogledajo te posnetke...
-
ok...bom razlozila.
ko sem se vrgla v te stvari sem veliko tega prebrala, pregledala razne slike, filmcke,...to me je tud prepricalo v to da izdelke testirane na zivalih pac ne kupujem vec, ker vem kaj se dogaja. ce bom pogledala tale filemcek bom spet poplnoma iz sebe in bom imela poplnoma zamorjen dan.
sama vec kot to da pazim kaj kupujem in govorim drugim kaj se dogaja zal ne morem naredit. zato drugim ki se vedno uporabljajo te stvari tezim da si to pogledajo da se njim "klikne"...men je ze.
razumes ?
ko sem se vrgla v te stvari sem veliko tega prebrala, pregledala razne slike, filmcke,...to me je tud prepricalo v to da izdelke testirane na zivalih pac ne kupujem vec, ker vem kaj se dogaja. ce bom pogledala tale filemcek bom spet poplnoma iz sebe in bom imela poplnoma zamorjen dan.
sama vec kot to da pazim kaj kupujem in govorim drugim kaj se dogaja zal ne morem naredit. zato drugim ki se vedno uporabljajo te stvari tezim da si to pogledajo da se njim "klikne"...men je ze.
razumes ?
-
ah vem ja...prijateljica mi je zadnjic cist prepricana rekla da to testirajo tako, da zivali pobrijejo kozo in gor dajo kremo za npr. mastno kozo in potem vidijo ce je bila kaksna izboljsava!
jst sem bila nekak tko...
jst sem bila nekak tko...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
^^Jaz priznam, da teh videov ne gledam, ker jih ne morem. Sicer zame to ne velja, da me ne zanima. Sem seznanjena s postopki testiranja, sem tudi že dosti slik pogledala ampak nekak ne odpiram več teh linkov ker nimam želodca.
I laugh at gilded butterflies.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Mene pa zanima, če Afrodita testira na živalih svoje izdelke?
-
mislim da je siva ali pa bela lista.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
linkica napisal/-a:kam pa MAC spada?
Kot je bilo rečeno, sodi pod Estee Lauder, tudi Clinique je tam. Ampak oni (EL) so na sivi listi.
Ne, Afrodita ne testira svojih proizvodov.
Jaz sem film pogledala. Prisilila sem se da sem pogledala predvsem tudi pri poglavju meso. Ker tu pač deviiram, tudi sama priznam. In kaj lahko naredim? Vem, da ne bom postala vegetarijanka, mojega ne bom v to silila. Bom in sem pa že pisala na DZZZ in Prijatelje životinja, dsa mi pomagajo pri iskanju dobaviteljev mesa, ki prihaja od humane reje in tudi humanega zakola. Definitivno pa odpade McDonalds. No, sj pa še tist enkrat na leto ne bom šla.
Namreč, ti posnetki, grozni in nečloveški kot so, so ponavadi vedno iz kake ZDA, Kitajske in podobno. In za Slovenijo ne vem kako je kaj in kdo je isti prasec, po domače povedano, kdo enako dela z živalmi. Od tega pač mesa kupovala ne bom več. Tok pa vem, da lahko prispevam, in tud bom.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Hvala za odgovor. Drugač sem gledata tam kr na PETA strani,sam nisem Afrodite najdla, zato kr tuki pol vprašala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov