testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
haley napisal/-a:frigga napisal/-a:Jutri ob 17h na Prešercu (dan bojkota P&G) bo DZZZ LJ začel deliti prenovljeni BELO in ČRNO listo podjetij.
No kot so že ene punce napisale...če si dobila to listo jo sm gor pripopaj
Nisem dobila. Bo pa v kratkem objavljeno na spletni strani DZZŽ LJ.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
ja, bo kar držalo. Tole bo bolje: http://www.e-natura.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=85&Itemid=53
Hvala ti!
Hvala ti!
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Subrina je blagovna znamka od Ilirije, ki je na sivi listi. Drugače pa oni trdijo da ne testirajo končnih izdelkov. Kot slovensko podjetje pa surovine (sestavine) večino uvažajo (pač nimamo teh stvari doma) in zanje ne garantirajo ne eno ne drugo. Al pa nočejo povedat, ne vem.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
a_pikica_a napisal/-a:Drugače pa kako je z znamkami Sephora in Pupa?
Našla sem njihov odgovor, zato sem tole vprašanje ponovno potegnila na plano:
Thank you for contacting Sephora.com.
Our private label brand Sephora Brand is cruelty free (meaning that the products have ever been tested on animals). At Sephora we carry over 200 other brands and we cannot guarantee that all the products from these brands are cruelty free.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
cudno mi je, ampak se ne spomnim ali je bila na TV pokazana KRKA ali LEK... ampak spomnem se, da niso dovolili snemanja notranjih prostorov, so pa za sveto zatrjevali, da ne testirajo, okrog podjetja po 3 metrska ograja... mislim, meni je bilo cudno... nekaj so imeli za skrivati.
zato mislim, da ali KRKA ali pa LEK ali pa oba testirata...
zato mislim, da ali KRKA ali pa LEK ali pa oba testirata...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
keepsake napisal/-a:glede na to da izdelujejo zdravila, 100% testirajo...
Hja, sej...a bi ve probale zdravilo, ki ni bilo testirano?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov