testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Preden živali ubijejo za hrano jih je vsaj večina mučenih. Sicer ne na tak način kot pri testiranju ampak npr. že prevoz v nemogočih razmerah za živali je nepotrebno mučenje kot so prenatrpanost tovornjakov, da živali hodijo, ležijo druga po drugi, predolga vožnja, brez pijače in hrane, brez primerne oskrbe, dajejo jim poživila,...pa tudi v klavnici se marsikater zafrustriran ogabnež spravlja nad njih najmanj z brcami, preden jih zakolje.
Na netu je veliko tega, vendar se mi od vsega zdi še najboljši film EARTHLINGS, ki da realno podobo z resničnimi posnetki.
Drugače pa tudi sama ne uporabljam izdelkov, ki so testirani na živalih. Ne vem zakaj bi morale živali trpeti za to, da bom imela namazan nek puder.
A mogoče katera pozna učinkovit šampon proti prhljaju?
Na netu je veliko tega, vendar se mi od vsega zdi še najboljši film EARTHLINGS, ki da realno podobo z resničnimi posnetki.
Drugače pa tudi sama ne uporabljam izdelkov, ki so testirani na živalih. Ne vem zakaj bi morale živali trpeti za to, da bom imela namazan nek puder.
A mogoče katera pozna učinkovit šampon proti prhljaju?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Kim77 napisal/-a:red_rose napisal/-a:ne vem ce je ze blo kje omenjeno...cist informativno me zanima, ker mal spremljam to temo. a ste vse tiste ki ste proti testiranju na zivalih tut vegeterijanke?!
Jaz sem.
Evo še ena vegetarijanka tle
- Kim77
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
linkica napisal/-a:katere firme maskar pa niso testirane na zivalih? katere si vi kupujete?
Jaz imam 100% Pure maskaro (bela lista) in sem nadzadovljna. Stane 21 €, ampak je vredna svojega denarja.
Od cenejših imaš na voljo bolj ali manj le iz sive liste, npr. She, Revlon.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ves kaj sem zvedla UG84:
da BDIH certifikat, ki ga nosi veliko znamk, npr. tudi ALVERDE zagotavlja, da izdelek ni testiran na zivalih in je brez zivalskih sestavin... (no ALVERE se krasi certifikat VEGAN, kar je se bolj pohvalno!)
zgleda, da smo ALVERDE delali krivico...
da BDIH certifikat, ki ga nosi veliko znamk, npr. tudi ALVERDE zagotavlja, da izdelek ni testiran na zivalih in je brez zivalskih sestavin... (no ALVERE se krasi certifikat VEGAN, kar je se bolj pohvalno!)
zgleda, da smo ALVERDE delali krivico...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Haley, tvoja sodi pod koncern Straub Cosmetic GmbH, ki je na sivi listi. Zanjo se glede na seznam ne ve ali testira, ni bilo odgovora.
linkica, tvoja blagovna znamka Makeup factory sodi pa pod koncern Artdeco, ki svojih izdelkov ne testira na živalih, niti, kot dodajajo sami, tega ne prepuščajo drugim. je pa na seznamu še kar na sivi listi
linkica, tvoja blagovna znamka Makeup factory sodi pa pod koncern Artdeco, ki svojih izdelkov ne testira na živalih, niti, kot dodajajo sami, tega ne prepuščajo drugim. je pa na seznamu še kar na sivi listi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov