testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Zdravo!
Mene pa zanima, če katera od vas pozna kakšno dobro alternativo maski za lase Schwarzkopf Gliss Kur Shea Cashmere a.k.a. teli zadevi:
http://www.yopi.de/image/prod_pics/5018/e/5018143.jpg
Lase mi namreč naredi božansko mehke, vonj je dober da te pobere takoj na mestu ... ozadje je pa malo manj božansko. Neki dni nazaj sem zvedela, da Schwarzkopf tud testira na živalih (vsaj na Prijatelji životinja je na črni listi).
Maska naj bo (po možnosti) od Balee ali Alverdeja, ker so mi DM znamke res zakon, pa še testirajo ne.
Lahko me pa katera potolaži pa mi pove, da masko lahko kupujem še naprej in je na Prijatelji životinja kakšna napaka v seznamu ... če seveda res je.
Hvala za odgovore
Mene pa zanima, če katera od vas pozna kakšno dobro alternativo maski za lase Schwarzkopf Gliss Kur Shea Cashmere a.k.a. teli zadevi:
http://www.yopi.de/image/prod_pics/5018/e/5018143.jpg
Lase mi namreč naredi božansko mehke, vonj je dober da te pobere takoj na mestu ... ozadje je pa malo manj božansko. Neki dni nazaj sem zvedela, da Schwarzkopf tud testira na živalih (vsaj na Prijatelji životinja je na črni listi).
Maska naj bo (po možnosti) od Balee ali Alverdeja, ker so mi DM znamke res zakon, pa še testirajo ne.
Lahko me pa katera potolaži pa mi pove, da masko lahko kupujem še naprej in je na Prijatelji životinja kakšna napaka v seznamu ... če seveda res je.
Hvala za odgovore
- TinyStar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2011
- Kraj: Maribor
Hej.. jaz uporabljam od Alverde masko za lase, iz grozdja in avokada.. http://www.lepa.si/forum/showthread.php?t=14769 tole pa sem navdušena nad njo, mam ful mehke lase, lažje se razčesem, svetijo se mi bolj.. meni je super!
“Our lives begin to end the day we become silent about things that matter.” Martin Luther King Jr.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Tnx za odgovor!
Sem tud jaz mela to masko ampak sem mela po njej vedno take čudne lase, kot sprijete al neki ... take mastne, brez volumna, uglavnem čudne. Nevem, lahko da je nisem dost sprala al pa kej.
Tako da če poznaš še kakšno bom zelo vesela
Sem tud jaz mela to masko ampak sem mela po njej vedno take čudne lase, kot sprijete al neki ... take mastne, brez volumna, uglavnem čudne. Nevem, lahko da je nisem dost sprala al pa kej.
Tako da če poznaš še kakšno bom zelo vesela
- TinyStar
- Sramežljivka
Res? Ej meni pa je božanska Sej to je odvisno od posameznikovih las ja.. hmm z drugimi nisem eksperimentirala, ker sem prvo to kupla, pa mi ustreza. Ti pa mogoče priporočam v kombinaciji z Lavera šamponom.. mogoče je v tem trik, kr odkar to dvoje skup uporabljam mam celo glavo novih laskov.. česar nisem vidla že par let
Drugač pa ja, Schwarzkopf je od Henkla, ki pa testira na živalih :S
Lp, Tina
Drugač pa ja, Schwarzkopf je od Henkla, ki pa testira na živalih :S
Lp, Tina
“Our lives begin to end the day we become silent about things that matter.” Martin Luther King Jr.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Vabljeni na drugo izobraževalno predavanje DZZŽ Ljubljana
Tema: TESTIRANJA NA ŽIVALIH
V drugem tematskem predavanju Društva za zaščito živali Ljubljana bomo glas nevidnih in neslišnih.
Spregovorili bomo v imenu milijonov mučenih in zlorabljenih živali, ki so podvržene krutim in nepotrebnim testiranjem in o alternativnih metodah, s katerimi bi to trpljenje lahko ustavili. Spoznali boste kaj plačujete, ko kupujete izdelke, testirane na živalih, kateri so ti izdelki in kako lahko tudi vi prispevate k temu, da se ta praksa končno ukine.
Prisluhnite nam v sredo, 18. maja ob 18. uri v dvorani v 3. nadstropju Knjižnice Otona Župančiča.
Pol ure pred pričetkom predavanja, od 17.30. ure dalje, bomo pred dvorano postavili tudi informativno prodajno stojnico Društva, na kateri boste lahko kupili naše društvene izdelke iz spletne trgovine Nakupi iz srca. Dobrodošli bodo tudi vaši prostovoljni prispevki, lahko pa si boste postregli tudi z brezplačnim informativnim gradivom. Celoten izkupiček od prodaje bomo namenili delovanju Društva ter oskrbi zapuščenih živali.
V laboratorijih po svetu vsako sekundo umre 22 živali. Čas je za spremembo mišljenja! Če ne zdaj - kdaj? Če ne vi - kdo?
Vstop je prost, vabljeni!
Tema: TESTIRANJA NA ŽIVALIH
V drugem tematskem predavanju Društva za zaščito živali Ljubljana bomo glas nevidnih in neslišnih.
Spregovorili bomo v imenu milijonov mučenih in zlorabljenih živali, ki so podvržene krutim in nepotrebnim testiranjem in o alternativnih metodah, s katerimi bi to trpljenje lahko ustavili. Spoznali boste kaj plačujete, ko kupujete izdelke, testirane na živalih, kateri so ti izdelki in kako lahko tudi vi prispevate k temu, da se ta praksa končno ukine.
Prisluhnite nam v sredo, 18. maja ob 18. uri v dvorani v 3. nadstropju Knjižnice Otona Župančiča.
Pol ure pred pričetkom predavanja, od 17.30. ure dalje, bomo pred dvorano postavili tudi informativno prodajno stojnico Društva, na kateri boste lahko kupili naše društvene izdelke iz spletne trgovine Nakupi iz srca. Dobrodošli bodo tudi vaši prostovoljni prispevki, lahko pa si boste postregli tudi z brezplačnim informativnim gradivom. Celoten izkupiček od prodaje bomo namenili delovanju Društva ter oskrbi zapuščenih živali.
V laboratorijih po svetu vsako sekundo umre 22 živali. Čas je za spremembo mišljenja! Če ne zdaj - kdaj? Če ne vi - kdo?
Vstop je prost, vabljeni!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Sem že na FB videla za ta dogodek, mi je žal da je samo v Ljubljani, po moje zna bit zelo zanimivo. Škoda ker ne organizirajo po vseh večjih mestih.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Za kaj takega pa trenutno nimamo dovolj prostovoljcev. Ful smo bili veseli, da je bila knjižnica toliko zainteresirana, da nam je dala za 6x prostor, tako da lahko zajamemo več ljudi, ker velika dvorana.
Že za pokrivanje rednih (in izrednih) dogodkov DZZŽ LJ v Ljubljani je težko vedno dobit dovolj prostovoljcev, kaj šele da bi šli po Sloveniji. Al pa da bi kdo drug razen parih punc kaj organiziral.
Težko je to, marsikaj bi še radi naredili, pa žal ni prostovoljcev, ki bi delali...
Če si premisliš, veš, kje nas najdeš 18.5
Že za pokrivanje rednih (in izrednih) dogodkov DZZŽ LJ v Ljubljani je težko vedno dobit dovolj prostovoljcev, kaj šele da bi šli po Sloveniji. Al pa da bi kdo drug razen parih punc kaj organiziral.
Težko je to, marsikaj bi še radi naredili, pa žal ni prostovoljcev, ki bi delali...
Če si premisliš, veš, kje nas najdeš 18.5
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja, to pa verjamem da je problem. Jaz bi z veseljem pomagala, da bi imela priliko (=bila v pravem kraju), tu na območju Maribora pa odkrito razen za DPMŽ, ne vem za nobeno tako združenje, akcij kakšnih na temo kot je ta ali podobnih pa od njih tudi nisem zasledila.
Grem gledat, če je kak izpitni rok 18.5., da se prifijakam v Ljubljano in ubijem dve muhi na en mah (metaforično, ko smo že lih v tej temi, ne mislim res dveh muh ubit ).
Grem gledat, če je kak izpitni rok 18.5., da se prifijakam v Ljubljano in ubijem dve muhi na en mah (metaforično, ko smo že lih v tej temi, ne mislim res dveh muh ubit ).
- TinyStar
- Sramežljivka
Hej. Ravnokar sem na facebooku zasledila to: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 394&type=1 upam, da vam gre odpret? Kaj mislite oz. veste? Meni stric google nič ne najde o tem da bi Nike testiral ali ne testiral na živalih.
Lp, Tina
Lp, Tina
- .nogavička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2011
Hej! Jest sm tut ena tistih, ki se vam bo pridružla pri bojkotiranju teh izdelkov. Prej sploh nism vedla, da se zdej u 21. stoletju dejansko še izvaja testiranje na živalih ... Tko da sm bla, prznam, kr šokirana. Moja mami si namreč misl, da to živalce mal namažejo s kremco, pa jim nč ni. Takih ljudi pomojem tut ni malo. Res žalostno, da smo tko slabo obveščeni, kar se takih stvari tiče. Večina ljudi se verjetn tut ne poglabla u to, a je izdelk ki ga bojo kupl testiran na živalih ali ne. No upam, da se bo to spremenil, da bo več ljudi, ki se bojo zavedal tega kaj kupujejo in bojo ukrepal vsaj pri sebi in poskušal narest kar je v njihovi moči.
Zanima pa me, če kera ve na kateri listi so vložki in tamponi od Viriane? 1x sm jim poslala mail, sam ni blo odgovora?
Zanima pa me, če kera ve na kateri listi so vložki in tamponi od Viriane? 1x sm jim poslala mail, sam ni blo odgovora?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov