testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Tule je več info: http://www.peta.org/action/action-alert ... imals.aspx
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ja, res je, samo je nisem preizkusila. Bom poslala mail Hoferju (že nevem kterič) da mi mal pojanijo kako je z njihovo kozmetiko. Ombia naturkosmetik bi torej šla lahko na belo listo, ampak samo če je tudi sicer Ombia vsaj na meji z belo.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
U sem se zdej spomnila, da sem Hoferju že poslala enkrat mail glede njihove kozmetike, kdo jo proizvaja za njih in sem šla malo po mailih pobrskat...
Odgovorili pa so mi, da njihovo kozmetiko ponuja več različnih proizvajalcev in da so proizvajalci navedeni na samih izdelkih, tako lahko zadevo preverim kar v trgovini na izdelkih.
Tako, da mi niso ravno veliko pomagali s tem odgovorom...
Odgovorili pa so mi, da njihovo kozmetiko ponuja več različnih proizvajalcev in da so proizvajalci navedeni na samih izdelkih, tako lahko zadevo preverim kar v trgovini na izdelkih.
Tako, da mi niso ravno veliko pomagali s tem odgovorom...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Za na belo listo: Queen Helene
Iz njihove spletne strani:
In our efforts to bring you highly-effective products, we never test on animals, and have been certified by the Coalition of Consumer Information on Cosmetics (CCIC). They ensure cosmetic, personal care and household product companies who have been certified remain cruelty-free through all stages of product development and testing. We are proud to display the CCIC’s leaping bunny logo on our products.
For more information on cruelty-free practices, visit www.leapingbunny.org
Iz njihove spletne strani:
In our efforts to bring you highly-effective products, we never test on animals, and have been certified by the Coalition of Consumer Information on Cosmetics (CCIC). They ensure cosmetic, personal care and household product companies who have been certified remain cruelty-free through all stages of product development and testing. We are proud to display the CCIC’s leaping bunny logo on our products.
For more information on cruelty-free practices, visit www.leapingbunny.org
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov