testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Nestle je na črni listi, ker je posredni lastnik Loreala.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
jap...evo, še dva linka...
Uradno poročilo za medije na Nestlejevi strani:
http://www.nestle.com/MediaCenter/PressReleases/AllPressReleases/lOr%C3%A9alRelationshipNewBasis-3Feb03.htm
In ena zanimiva spletna stran:
http://www.mcspotlight.org/beyond/companies/nestle.html
Uradno poročilo za medije na Nestlejevi strani:
http://www.nestle.com/MediaCenter/PressReleases/AllPressReleases/lOr%C3%A9alRelationshipNewBasis-3Feb03.htm
In ena zanimiva spletna stran:
http://www.mcspotlight.org/beyond/companies/nestle.html
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- Cherryblossom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2010
Čaw zanima me za izdelke firme Prologistic ( trim, spin, duel,...) če so na beli črni ali sivi listi?
hvala
hvala
- EvilCookie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
Kaj pa podjete L'Angelica? Nisem našla na nobeni listi. je 100% naravno ampak to verjetno ne pomeni tudi, da je cruelty free.
-
L'angelica je blagovna znamka podjetja Coswell. Poleg L'angelice (zobne paste) poznamo tudi Bionsen (geli za tuširanje).
Ni jih še na nobeni listi. Bom poslala e-mail.
Edit...emmm, a mi lahko katera kopira, kaj pošiljate v emailu? Vem, da smo nekoč mele vzorec tule v temi, pa nikakor ne najdem...
Ni jih še na nobeni listi. Bom poslala e-mail.
Edit...emmm, a mi lahko katera kopira, kaj pošiljate v emailu? Vem, da smo nekoč mele vzorec tule v temi, pa nikakor ne najdem...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
haley napisal/-a:^^Evo tole je UG napisala...
Does your company perform animal testing on any of your brand's products? Also, are the ingredients, used in your products, tested on animals? If not, is animal testing performed for you by someone else?
ooo, hvala lepa
Sem poslala.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- Cherryblossom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2010
UG84 napisal/-a:Cherryblossom napisal/-a:Čaw zanima me za izdelke firme Prologistic ( trim, spin, duel,...) če so na beli črni ali sivi listi?
hvala
Sem poslala vprašanje.
Hvala:)
-
Meni niso iz Coswella nič odgovorili...muteci.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ja mislim, da je tudi že ena pisala v tej temi, da ni dobila odgovora od njih...
Js tega res ne štekam. Med kontakti imajo mail naveden iin glede na to, da je to znamka, ki se prodaja širom sveta se mi zdi logično, da verjetno jih ne boš klical po telefonu, ker bi bilo to res ful predrago in je valda glavna komunikacija preko maila in mi pol sploh ni jasno zakaj ne odpisujejo na maile.
Js tega res ne štekam. Med kontakti imajo mail naveden iin glede na to, da je to znamka, ki se prodaja širom sveta se mi zdi logično, da verjetno jih ne boš klical po telefonu, ker bi bilo to res ful predrago in je valda glavna komunikacija preko maila in mi pol sploh ni jasno zakaj ne odpisujejo na maile.
-
Ja, saj glede na to, da imajo na spletni strani zapisano, da za njih delajo raziskave številne univerze v Italiji in še glede na to:
...si lahko že mislimo, zakaj se gre. In, da imajo tradicionalne raziskovalne metode. Hm.
Kaj vem? Jim bom še enkrat poslala. Sam bi mi blo bad, če bi šli na blacklist zaradi zobne paste L'Angelica, ki je kr kul...
Applied research: partnership with the University of Bologna
Coswell has recently signed a collaboration agreement with the Chemistry Department G. Ciamician of the University of Bologna to study the specific properties of new bioactive materials and assess whether they can be used for oral care products (toothpastes and other products). This project follows a previous one carried out by the joint collaboration of the chemistry departments of the university of Bologna and California related to functions of a amelogenine, a protein that influences the synthesis and formation of enamel.
...si lahko že mislimo, zakaj se gre. In, da imajo tradicionalne raziskovalne metode. Hm.
Kaj vem? Jim bom še enkrat poslala. Sam bi mi blo bad, če bi šli na blacklist zaradi zobne paste L'Angelica, ki je kr kul...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov