testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- EvilCookie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
Pozdravljeni, mene pa zanima, če kdo ve za kakšno cruelty free barvo za lase. To je edina kozmetika, ki je nikakor ne najdem Aja pa na spisku ni nobenih čistil, tudi za ta bi bilo dobro vedeti, vedno imam težave pri iskanju teh.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Matis, barve za lase. Celo v dm-ih jih majo.
Sprobala pa še nisem. Poročaj, če boš sprobala
Sicer pa sn jz tak sklenla pred kratkim, da se ne barvam več...don't ask me why, ker še sama ne vem. Pač na k.mi že gre vse skup.
Sprobala pa še nisem. Poročaj, če boš sprobala
Sicer pa sn jz tak sklenla pred kratkim, da se ne barvam več...don't ask me why, ker še sama ne vem. Pač na k.mi že gre vse skup.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- EvilCookie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
Hvala, samo če so to tiste, ki imajo neke koprive narisane imajo zelo slabo izbiro barv. Bom šla pa še enkrat preverit, morda sem samo to znamko spregledala
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
jaz jo kupujem v trgovini Doget v LJ, imajo pa tudi spletno trgovino. Priporočam:
Doget spletna
SuperČombe
Za Vitakraft bom malo pogledala, lahko pa katera mail pošlje.
Doget spletna
SuperČombe
Za Vitakraft bom malo pogledala, lahko pa katera mail pošlje.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
jstsm, daj jim pošlji vprašanje, pa ne pozabi vprašat za sestavine. Jaz žal ne bi vedela ali testirajo ali ne. Izvedeti pa moraš ali testirajo na živalih (verjetno bo odgovor ne za končni proizvod), ali testirajo sestavine (jih kdo namesto njih?) ter ali imajo cruelty free politiko pri svojih dobaviteljih sestavin.
linkica, ni kaj:)
linkica, ni kaj:)
- jstsm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2010
Tole so mi napisali :
Spoštovani!
Hvala za vprašanje. Z veseljem vam lahko sporočim, da Anastasia Beverly Hills ne testira na živalih in izdelki so 'cruelty free'. Kopiram vam še njihov uradni odgovor: »Our products are cruelty-free, meaning they are never tested on animals. We are now part of PETA's Caring Consumer Companies, so look forward to the "Cruelty-Free" symbol on our packaging in the future.«
Lepo vas pozdravljam,
Alexandra Pi Bachel
Produktna vodja Anastasia Beverly Hills
Spoštovani!
Hvala za vprašanje. Z veseljem vam lahko sporočim, da Anastasia Beverly Hills ne testira na živalih in izdelki so 'cruelty free'. Kopiram vam še njihov uradni odgovor: »Our products are cruelty-free, meaning they are never tested on animals. We are now part of PETA's Caring Consumer Companies, so look forward to the "Cruelty-Free" symbol on our packaging in the future.«
Lepo vas pozdravljam,
Alexandra Pi Bachel
Produktna vodja Anastasia Beverly Hills
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov