testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
haley napisal/-a:Katero zobno pasto iz bele liste lahko kupim v dmju (poleg dontodenta) ali pa recimo v muellerju?
Weledo
Preko spleta še Aubrey Organics, Oriflame, KingFisher.
Verjetno bi se v kakšnih naravnih trgovincah dobilo še Logono, Wala(vito) in Nutrigeo
Maksimarket ima pa baje Sarakan.
Lej tole ti bo v pomoč: klik
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
lavera je po novem tudi v dmju
-
jst sm tudi videla samo dekorativo...sploh nisem vedela da jo imajo. negovalne pa se ni ampak pomojem bo
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
UG84 napisal/-a:haley napisal/-a:Katero zobno pasto iz bele liste lahko kupim v dmju (poleg dontodenta) ali pa recimo v muellerju?
Weledo
Preko spleta še Aubrey Organics, Oriflame, KingFisher.
Verjetno bi se v kakšnih naravnih trgovincah dobilo še Logono, Wala(vito) in Nutrigeo
Maksimarket ima pa baje Sarakan.
Lej tole ti bo v pomoč: klik
Pri vsaki zobni pasti imam občutek, da si nism dobro zob umila. Moram poskusit kaj novega.
Je katera mogoče že probala novo od Oriflame za občutljive zobe?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Sej skor ne morem verjet, naj me ktera prosim popravi, če se motim...
Poglejte, če imate doma karkoli od Hoferjeve negovalne kozmetike (kreme, čistilne kreme, gele, zobne paste, ščetke ipd ipd.). Na moji zobni pasti od Hoferja (Dentofit) namreč piše, da jo za Hofer proizvaja Dr. Scheller Cosmetics AG! Mal sem gledala po internetu in punce pišejo isto za celotno kolekcijo Ombia cosmetics.
Ja, to je ta isti Scheller, ki proizvaja vse tole: KLIKin ki gaimemo na beli listi
Dejte mal pogledat na vaše izdelke, če jih imate od njih, da vidimo če je res
Haley, jaz imam predpisano ščetko od Curaproxa, za katero ŠE VEDNO ne vem, ali je na beli ali ne. Na črni je ni, torej mora biti (očitno) na sivi kot neznanka. Še čakam odgovor, bom verjetno kmalu poslala še enkrat. Ker so mi dlesni končno nehale krvavet, bom verjetno laje zamenjala ščetko, če slučajno dobim negativni odgovor
Poglejte, če imate doma karkoli od Hoferjeve negovalne kozmetike (kreme, čistilne kreme, gele, zobne paste, ščetke ipd ipd.). Na moji zobni pasti od Hoferja (Dentofit) namreč piše, da jo za Hofer proizvaja Dr. Scheller Cosmetics AG! Mal sem gledala po internetu in punce pišejo isto za celotno kolekcijo Ombia cosmetics.
Ja, to je ta isti Scheller, ki proizvaja vse tole: KLIKin ki gaimemo na beli listi
Dejte mal pogledat na vaše izdelke, če jih imate od njih, da vidimo če je res
Haley, jaz imam predpisano ščetko od Curaproxa, za katero ŠE VEDNO ne vem, ali je na beli ali ne. Na črni je ni, torej mora biti (očitno) na sivi kot neznanka. Še čakam odgovor, bom verjetno kmalu poslala še enkrat. Ker so mi dlesni končno nehale krvavet, bom verjetno laje zamenjala ščetko, če slučajno dobim negativni odgovor
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Js uporabljam od Glister (Amway) zobno pasto in zobne ščetke. Pa se mi zdijo super, edino zobne ščetke niso za tiste, ki imajo radi trde.
UG84 a Curaprox testira na živalih? Njihove zobne ščetke so mi ful dobre
A goal without a plan is just a wish.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
arrow napisal/-a:UG84 za tvoje udejstvovanje na tem področju, članek sem že razposlala naokoli!
HVALA!
Mimogrede, na spletu je že nov članek o najpogostejših marketinških nategih v kozmetiki, če vas zanima, vabljene k branju.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Ajča napisal/-a:Js uporabljam od Glister (Amway) zobno pasto in zobne ščetke. Pa se mi zdijo super, edino zobne ščetke niso za tiste, ki imajo radi trde.
Bi tud jaz ZELO rada vedela. Bom jim še enkrat mail poslala. Grozno je, ker ne vem. To pa zato, ker jo uporabljam... držim pesti, da NE testirajo. Sporočim takoj ko izvem.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ajča napisal/-a:Js uporabljam od Glister (Amway) zobno pasto in zobne ščetke. Pa se mi zdijo super, edino zobne ščetke niso za tiste, ki imajo radi trde.
A si mogoče včlanjena v amway?
Kje se pa te Curaprox zobne krtačke kupi?
-
curaprox so v DMju
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov