testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Hmmm, dejansko ne vem, če je to isti SHE.
Tule je link, če se keri da preverit slučajno
http://www.saralee.com/OurBrands/AllBrands.aspx
Tule je link, če se keri da preverit slučajno
http://www.saralee.com/OurBrands/AllBrands.aspx
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ja, na trenutke me to še vedno tako spravi iz tira...po tolikih letih testiranj, še vedno testirajo. Vse znane sestavine so šle že čez milijon testiranj, pa še kar...obup, resnično.
Ravno pišem članek na to temo, upam, da bom potem čimprej objavljen:) Bom ziher tudi to omenila, da je treba pazit in ločit med lastnikom in blagovno znamko. Tu so največji hakeljci.
Ravno pišem članek na to temo, upam, da bom potem čimprej objavljen:) Bom ziher tudi to omenila, da je treba pazit in ločit med lastnikom in blagovno znamko. Tu so največji hakeljci.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Saj, res grdo. Nisem mogla verjet, najprej sem prebrala to na wikipediji, potem pa sem Tigiju še email poslala, če so v kaki povezavi z unileverjem. In so mi odgovorili, da lahko potrdijo, da so od lasnskega leta njihovi...
Čist bad.
Čist bad.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Tako, članek je poslan. V roku enega tedna ali še prej bo objavljen an mikavna.si in bom zelo vesela, če ga boste dale še komu za prebrat, ker je zelo proprosto napisan za tiste, ki nič ne vedo o tem, pa še same kaj pokomentirale.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
katera ve ce OPI testira?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Noup, ne testirajo. Citiram:
Izjava: KLIK
OPI is committed to a policy of no animal testing on any of our products.
Izjava: KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Danes sem bila tudi sama prisotna pri eni butasti izjavi glede testiranja na živalih in sicer je ena punca rekla: Kako pa puder poskusijo na živalih, če je večina itak kosmatih, jim ne morejo na kožo mazat pri enih res zgleda kot da so obstali v času 100 let nazaj, ker nimajo pojma o takih stvareh, pol se še pa prepirajo, da nobene živali ne boli, če dobijo malo pudra na kožo, kljub temu, da jim poveš, da to ne zgleda tako
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov