testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Amm kaj pa Eucerin. Na spletni strani nič ne piše o testiranju, je pa rekla tista zdravstvena hostesa v lekarni da ne testirajo - kar niti slučajno ne verjamem, ker ponavadi te ženske mislijo da se testira tako da zajčka našminkajo ali pa s kremco namažejo po kožuščku
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
mislim da testira....
-
afrodita ne
za eucerin sem bila pa skos prepricana da ja
za eucerin sem bila pa skos prepricana da ja
-
jst VSAK izdelek za katerega ne vem a je ali ni jemlem kot da je!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Za eucerin sem tudi jaz mislila, da je, zdaj sem videla da spadajo k Beiersdorfu, k njemu pa spada tudi nivea, tako da res ne vem več, če je na črni ali beli list - raje počakajmo še na UG84, da nam pove..
Glede informiranosti prodajalk v lekarni, drogeriji,.. pa se mi zdi, da so kar dobro obveščene o firmah, ki ne testirajo in takoj povedo, kater krema/parfum ni testiran.
Glede informiranosti prodajalk v lekarni, drogeriji,.. pa se mi zdi, da so kar dobro obveščene o firmah, ki ne testirajo in takoj povedo, kater krema/parfum ni testiran.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Eucerin je blagovna znamka koncerna Beiderdorf, ki ima pod seboj tudi Niveo, Labello ipd. Beidersdorf je povsod na črni listi.
To je približno tak primer kot pri The Body shop. Sorry, tud če res ne testirajo, kot pravijo, se denar od prodaje njihovih izdelkov steka v proračun lastnika, ki je v njihovem primeru L'Oreal. Takšnih pa jaz ne mislim finančno podpirati.
Dokler ne bodo s svojimi dejanji prepričali organizacije za živali, ki se s tem preverjanjem ukvarjajo, tudi jaz nisem prepričana.
To je približno tak primer kot pri The Body shop. Sorry, tud če res ne testirajo, kot pravijo, se denar od prodaje njihovih izdelkov steka v proračun lastnika, ki je v njihovem primeru L'Oreal. Takšnih pa jaz ne mislim finančno podpirati.
Dokler ne bodo s svojimi dejanji prepričali organizacije za živali, ki se s tem preverjanjem ukvarjajo, tudi jaz nisem prepričana.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
frigga napisal/-a:Če ima izdelek oznako Vegan ali prečrtanega zajčka, si lahko stoprocentna, da ne testira.
Odgovarjam na en starejši post. In sicer: NE zanašajte se na prečrtanega zajca.
Pogovarjala sem se z gospodično v Lushu in sva udarle debato o tem, kk to, da oni nimajo teh certifikatov, se nič ne hvalijo z njimi itd...
Pa je rekla, da zato, ker ne mislijo podpirat take hinavščine in dvoličnosti. Namreč, da dobiš znakec prečrtanega zajca, se da baje tudi izigravat in lahko npr. firma finančno podpira te poizkuse, pri nekaterih teh certifikatih so celo lahko sestavine testirane ipd.
In da pač oni v Lushu se s tem ne strinjajo, da se to dopušča, zato se tudi tega ne poslužujejo.
Imam pa vprašanje, kako pa je kaj s temi znamkami, ki spadajo pod razne velike trgovske verige, npr. Špar, Tuš, Hofer, Leclercova kozmetika???
EDIT:
punce. Jaz sem tak žalostna.
TIGI!!! Moj Tigi! Najboljši šamponi na svetu! Nikoli testirani!
Veste, kaj je bilo? Jaz tudi nisem vedla, vse do zdaj. Prokleti prasci grdi, so se pustili prodat!! In kdo jih je kupil? UNILEVER!!!
Mislim...totalno sem razočarana. Kaj mi zdaj sploh še preostane? Unilever je kupil Tigi???
Tukaj mate LINK, pa se lahko še same prepričate. Na istih straneh sem tudi prebrala, da je Unilever postal "skrbnik" celotnega asortimana za osebno nego znamke Sara Lee.
Tako da, praktično lahko zdaj vse te zadeve damo kr na črno listo
Adijo, DuschDas in SHE!!!!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
UG84 napisal/-a:Eucerin je blagovna znamka koncerna Beiderdorf, ki ima pod seboj tudi Niveo, Labello ipd. Beidersdorf je povsod na črni listi.
Sem podobnega mnenja, torej če je Beiderdorf odpade.
-
TIGI???kaj? ne no . a SHE od dmja?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov