testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- The Seance.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2009
LaHauteCouture napisal/-a::lach:
Si proti testiranju na živalih, pa še veš ne kako to gre
ne moreš bit proti nečemu česar ne poznaš.. no pa saj jaz imam tudi rada živali.. edino miši pa podgane, z njimi lahko delajo kar hočejo..
Tale izjava je pa čisto nesmiselna. Ni nobene fore v testiranju na določenih vrstah, ker vse živali čutijo.
Kot da bi jaz rekla: No, saj jaz imam tudi rada živali ... edino mačke in opice ... z njimi naj pa delajo kar hočejo. Ali pa recimo da bi testirali na ljudeh ... eh, sej ja, jaz imam tudi rada ljudi, ampak rdečelaske in črnolasci ... z njimi naj pa delajo kar hočejo.
Ali si proti testiranju na živalih, pa je zdej vseeno, ali so to podgane al so pa mačke, ali pa pač nisi proti oz. te to ne briga.
Je pa res da so ti lahko ene živali ljubše od drugih, ampak a bi še zmeraj živalim, ki ti niso všeč, se jih bojiš oz. iz nevem kakšnega razloga nemaraš, privoščila kruto mučenje?
Jaz jim nebi, pa četudi bi bili to razni nagravžni insekti, ker si tega ne zaslužijo.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Glodavci predstavljajo več kot 80% vseh testiranih živali. Primati, mačke psi, ptiči in ostali pa ostali delež. Na tem forumu in pa seveda tudi organizacije za zaščito živali se ne borijo le za tistih 20%, ampak za vse. Problem je v samem konceptu testiranja in dejstvu, da je dandanes nepotrebno.
- miss*Summer*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
- Kraj: Ljubljana-Portorož
Punce, imam eno vprašanje, k vidm da se tuki kar spoznate na te zadeve...
Namreč stvar je taka: kar se tiče kozmetike, kupujem izdelke iz bele liste in ni problem, najdem tam use kar potrebujem. samo zatakne pa se pri barvah za lase..nimam pojma kero kupit Danes sem bila v Mullerju, pa sem ugotovila da je večina od Schwarzkopfa... teh pa ni na beli listi.
pa zanima me tudi kako je s Subrino, sicer te znamke ne uporabljam, ampak sem nekje zasledila da oni ne testirajo na živalih, samo vidim da je prav tako ni na naši beli listi?
Katere barve za lase pa vi uporabljate oz. s katerimi ste zadovoljne?
Upam da si bo katera vzela čas, bom zelo vesela odgovora..
Lp
Namreč stvar je taka: kar se tiče kozmetike, kupujem izdelke iz bele liste in ni problem, najdem tam use kar potrebujem. samo zatakne pa se pri barvah za lase..nimam pojma kero kupit Danes sem bila v Mullerju, pa sem ugotovila da je večina od Schwarzkopfa... teh pa ni na beli listi.
pa zanima me tudi kako je s Subrino, sicer te znamke ne uporabljam, ampak sem nekje zasledila da oni ne testirajo na živalih, samo vidim da je prav tako ni na naši beli listi?
Lp
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
miss*Summer* napisal/-a:Punce, imam eno vprašanje, k vidm da se tuki kar spoznate na te zadeve...
Lp
Ej enako sm se jaz že spraševala glede barv za lase...ker v bistvu vse barve v mullerju in dmju so na črni listi
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ zdaj sem malo brala po ostalih forumih in revlonovi izdelki naj ne bi bili testirani na živalih, včasih se jih je dalo dobiti v mullerju in tušu, tako da se mogoče še zdaj da.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- The Seance.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2009
miss*Summer* napisal/-a:Katere barve za lase pa vi uporabljate oz. s katerimi ste zadovoljne?
Lp
Kaj pa o kani si že razmišljala? ... No odvisno kakšno barvo las želiš.
Zadnjič spremenil The Seance., dne 06. Okt. 2009 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Punce, mal je treba brskat!
Barve za lase:
Henna plus
Lush - kane!
Revlon
Aubrey organics
Martis respect
Logona
Upam, da nisem veliko jih izpustila, tole je tko na prvo žogo:)
Barve za lase:
Henna plus
Lush - kane!
Revlon
Aubrey organics
Martis respect
Logona
Upam, da nisem veliko jih izpustila, tole je tko na prvo žogo:)
- miss*Summer*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
- Kraj: Ljubljana-Portorož
Hvala, punce za pomoč no sej pol sem šla res brat celo temo in sem našla stran kjer ste o tem govorile, očitno sem prvič spregledala
Rada bi se iz srednje rjave pobarvala na temno blond, samo par odtenkov svetlejšo kot imam sedaj, tako da kana ne pride v poštev (nisem pa vedela da je škodljiva).
Tako da zdaj se odločam med Respect in Henna Plus, upam da bo lepo prijela
Rada bi se iz srednje rjave pobarvala na temno blond, samo par odtenkov svetlejšo kot imam sedaj, tako da kana ne pride v poštev (nisem pa vedela da je škodljiva).
Tako da zdaj se odločam med Respect in Henna Plus, upam da bo lepo prijela
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
jst mam tudi...pa zadnje case dobivam enak obcutek
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov