testiranja na živalih

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 26. Maj. 2009 15:45

Maš prav. :)
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 29. Maj. 2009 15:24

spet me neki zanima...danes sem bila na manjsem posegu pri dermatologu pa mi je dal kremo avene pa me zanima ce je testirana na zivalih. mogla bi se pa obvezno mazat z njo.... :roll:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 29. Maj. 2009 19:15

Avene je na sivi listi. Jaz jo imam za obraz ko grem na morje (ZF). Pri njih je fora v tem, da ne garantirajo sestavin, al nekaj takega. Oziroma tiste, sestavine, ki jih uvozijo ne garantirajo da niso testirane, ker ne ločujejo izrecno med takim podjetji. Sicer končne izdelke testirajo na prostovoljcih.

Mislim, tk je...jaz si bom tokrat za poletje verjetno omislila kaj drugega, če bom dobila sestavinsko primeren izdelek za (z)mešano kožo. :)
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 29. Maj. 2009 19:23

zdej glede na to da mi jo je dal dermatolog in mi reku da se moram nujno veckrat na dan namazat z njo in je na sivi listi jo bom porabila...

za naprej je pa ne bom kupovala..

p.s. hvala za odgovor :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 29. Maj. 2009 19:54

Kakšne težave pa imaš? Ti je dal mogoče Clearence K al kaj drugega?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Maj. 2009 8:10

Katera maskara je zares kvalitetna in dobra, ne glede na ceno in se jo da dobiti pri nas?
Kim77
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Kim77 » 30. Maj. 2009 12:28

Meni definitivno 100% Pure. :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 30. Maj. 2009 12:30

Kvalitetne in pohvaljene (glede sestavina) ima Orca, to vem (tudi za občutljive oči in za tiste, ki imajo leče). Ne vem pa kako je s tem, da ti poveča, odebelji trepalnice, vem samo, da to jih lepo loči.

Alverde - malce jih poveča, lepo loči, ni dramatičnega efekta. Jaz sem zadovoljna z njo in pa z Oriflamovo, ziher ma tud Avon kako fajno.

Ne vem pa kako je z maskarami od dr. Hauschke in Lavere. Maskari od Sante in Logona (na drugem mestu alkohol!Ni za občutljive oči) imata podoben efekt kot Alverde - ne bosta ti dali dramatičnega efekta, saj gre bolj za naraven videz.

Upam,da nisem kaj pomembnega pozabila, če ne me bo pa katera druga dopolnila :D

Seveda imaš ol še cel kup maskar s sive liste od Essence do Revlona, EL, ipd.ipd.
Kim77
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kim77 » 30. Maj. 2009 12:35

UG84 napisal/-a:Kvalitetne in pohvaljene (glede sestavina) ima Orca, to vem (tudi za občutljive oči in za tiste, ki imajo leče). Ne vem pa kako je s tem, da ti poveča, odebelji trepalnice, vem samo, da to jih lepo loči.

Jaz imam sicer malce daljše trepalnice, vendar mi jih 100% Pure maskara podaljša, če ponovim nanaose (kar je možno, ker se ne suši prehitro), se da pa tudi čudovit volumen narediti.

Glede Hauschke žal ne vem, ker jo še nisem sprobala, samo kakor so mi kolegice rekle, naj bi dala bolj naraven videz.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 30. Maj. 2009 12:40

Koliko časa jo pa že imaš? Mislim, se hitro suši? Glede na ceno, bi mi bilo škoda, da bi jo imela sam dva meseca. Hvala!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Maj. 2009 12:49

Hm sm se spomnila še na eno novo stvar...kaj pa kej britvice oz. izdelki za britje? Kateri proizvodi so na beli listi? A dejansko tudi žiletke poiskušajo na živalih? :evil:
Kim77
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kim77 » 30. Maj. 2009 12:50

UG84 napisal/-a:Koliko časa jo pa že imaš? Mislim, se hitro suši? Glede na ceno, bi mi bilo škoda, da bi jo imela sam dva meseca. Hvala!

Tale, ki jo imam zdaj je moja druga. Prvo sem kupila zelo hitro po tem, ko je bila trgovina odprta - mislim, da nekje novembra. Zdrži mi nekje od 3-4 mesece, moji kolegici zdrži več. Verjetno je razlog v temu, da jaz vedno na sebi poudarim trepalnice, kar pomeni, da ponovim nanose, kolegica pa da samo en nanos. :wink: Tako, da jaz imam nasplošno vse maskare tako dolgo, zato 100% Pure ne zdrži ne več, ne manj, kot ostale. :wink:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Maj. 2009 13:14

100% Pure se pa dobi kje? Prvič slišim namreč :oops: Revlonova mi pa ni všeč.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 30. Maj. 2009 14:30

Or-Ca spletna trgovina...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 30. Maj. 2009 18:24

haley napisal/-a:Hm sm se spomnila še na eno novo stvar...kaj pa kej britvice oz. izdelki za britje? Kateri proizvodi so na beli listi? A dejansko tudi žiletke poiskušajo na živalih? :evil:

Jaz sicer menim, da britvic samih ne preizkušajo na živalih, ampak te firme, ki jih proizvajajo, proizvajaj druge proizvode npr. za britje, ki pa SO testirani na živalih. Npr tako imaš na črni listi:

Procter & Gamble Co. - P&G (Gillete series)
Wilkinson Sword, npr, ki pa je na sivi listi (Wilkinson, Venus) pa je v lasti Energizer Holdings in Proctor and Gambla, kar je seveda zame osebno NO GO. To je tako pri meni, npr. če je neka korporacija lastniško pod korporacijo, ki testira, je ne maram. Tako se je zgodilo z The Body Shop, ki ga ne maram tud pogledat ne, odkarje v lasti L'Oreala.

Tako da najbolj prodajane britvice in brivski pripomočki so žal NO GO. Tudi npr. Veet je na črni listi, ker ga proizvaa Reckitt Benckiser.

Največja fora je pol v tem, da Lady Protector, ki je od Wilkinsona prodajajo tudi v Oriflame katalogu. :?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov