testiranja na živalih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Phalaenopsis - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
kako pa je z maybelline? testirajo?
(dobivam različne informacije..)
(dobivam različne informacije..)
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
oj! a colistar testira?
- Cherryblossom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2010
Pozdravljene:) zelo me veseli da ste se tako zavzele za to iskanje produktov ki ne testirajo na živalih.
Tudi sama se zavzemam za to da čim bolj pazim kaj kupim imam zelo rada živali in sem tudi velika ljubiteljica malih hišnih ljubljenčkov, ki jih na žalost uporabljajo za takšna testiranja...
Zanima me za nekaj znamk če bi mi lahko pomagale ali so na beli ali črni listi:
Chilly
john frieda
toni&guy
balea
syoss
DM ebelin ( odstranjevalec laka)
Dexal izdelki ( eurospin)
Ajax
Dash pralni prašek
Clin (henkel)
Beiersdorf
your own brand gmbh
in še vedno sem v dilemi glede schwarzkopf-a na nekaterih listih je na beli na drugih na črni listi...
Ali so DM proizvodi za čisčenje vsi na beli listi? kakšen predlog za čistilna sredstva?
Hvala
Tudi sama se zavzemam za to da čim bolj pazim kaj kupim imam zelo rada živali in sem tudi velika ljubiteljica malih hišnih ljubljenčkov, ki jih na žalost uporabljajo za takšna testiranja...
Zanima me za nekaj znamk če bi mi lahko pomagale ali so na beli ali črni listi:
Chilly
john frieda
toni&guy
balea
syoss
DM ebelin ( odstranjevalec laka)
Dexal izdelki ( eurospin)
Ajax
Dash pralni prašek
Clin (henkel)
Beiersdorf
your own brand gmbh
in še vedno sem v dilemi glede schwarzkopf-a na nekaterih listih je na beli na drugih na črni listi...
Ali so DM proizvodi za čisčenje vsi na beli listi? kakšen predlog za čistilna sredstva?
Hvala
- Cherryblossom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2010
jah no saj ravno to je problem na vsaki beli in črni listi je drugače zelo dvoumno vse skupaj komu verjeti in komu ne...kot naprimer pri peta vem da imajo na beli listi veliko proizvodov ki ne spadajo tja...se ne poglabljajo v to ali imajo ti izdelki sestavine drugih podjetij ki pa jih testirajo na živalih.
John frieda sem nekje prebrala da ne testirajo...nekateri pravijo da...
chilly še vedno ne vem isto za tony&guy različne info.
za eurospin, lidl, hoffer, mercator, tuš izdelke pa kot je že ena navedla ne piše točno kdo je proizvajalec...kako potem to iskati?
John frieda sem nekje prebrala da ne testirajo...nekateri pravijo da...
chilly še vedno ne vem isto za tony&guy različne info.
za eurospin, lidl, hoffer, mercator, tuš izdelke pa kot je že ena navedla ne piše točno kdo je proizvajalec...kako potem to iskati?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Drži se naših list, ker so aktualne.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Nestle je na črni listi mislim da ne zaradi živali ampak zaradi tega, ker naj bi veljala za eno najbolj izkoriščevalskih korporacij - mislim da je bilo nekaj takega, nisem ziher.
Za juhice pa res ne bi vedela...ma ziher ima tudi DM svoje v tisti linijo alnatura, pa ziher so še...
Za juhice pa res ne bi vedela...ma ziher ima tudi DM svoje v tisti linijo alnatura, pa ziher so še...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov