Slow loris
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Fail.fashiongirl napisal/-a:moj bog ...kaj bi jih rada vidla da izumrejo ...tam v aziji ker sekajo njihova življenska okolja??? haa!!????....al bi rajši bli pri tebi doma pa da jih maš na varnem...ker jih namreč uporabljalo za neke zdravila pa še ubijajo jih!!! dddddddddd!!!!!! sorry če sem ti kaj rekla takega sam si budalo če nisi mojega sporočila prejšnega razumela....naslednič boš še rekla da nesmemo met psov pa mačk pa glodalcev itd. doma al kaj!!???
Enega imet doma ne bi neki velik spremenilo, se ti ne zdi? Najboljš, da jih kar VSE posvojiš, jaaa!
Ne. Sem proti temu, da se ima eksotične živali za ljubljenčke.
- fashiongirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: Maribor
ja hvala ne...pa jaz mam 2 pesa,2mački,2deguja,paličnjake,ribe...doma ki se počutijo zelo vredu pri meni doma ...ker nisem tak ko ostali človeki ki jih pustijo vuni zmrznit v hišici...ker pri meni lepo na pojstli spijo in so tudi čez noč noter...
Ker se uporabnica ne zna primerno izražati, je bilo nadaljevanje njenega sporočila izbrisano (moderatorka).
Ker se uporabnica ne zna primerno izražati, je bilo nadaljevanje njenega sporočila izbrisano (moderatorka).
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
eeeeem.
ti beseda ENDANGERED SPECIES kaj pove?
ne? potemtakem se js s pametjo v glavi ne bi ravno ven metala.
ti beseda ENDANGERED SPECIES kaj pove?
ne? potemtakem se js s pametjo v glavi ne bi ravno ven metala.
- fashiongirl
- Sramežljivka
ti pa ne veš kaj pomeni PRIJAZNOST DO ŽIVIH BITIJ!
Zadnjič spremenil fashiongirl, dne 05. Dec. 2010 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- fashiongirl
- Sramežljivka
Ker se uporabnica ne zna primerno izražati, je bilo njeno sporočilo v celoti izbrisano (moderatorka).
- fashiongirl
- Sramežljivka
Ker uporabnica ne upošteva pravil Cosmoforuma (pisanje z velikimi tiskanimi črkami), ki jih niti ni prebrala, je bilo njeno sporočilo v celoti izbrisano (moderatorka).
- fashiongirl
- Sramežljivka
Ker uporabnica ne upošteva pravil Cosmoforuma (offtopic in neprimerno izražanje), ki jih niti ni prebrala, je bilo njeno sporočilo v celoti izbrisano (moderatorka).
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Vse ostale objave, ki bo predstavljale kršitve pravil Cosmoforuma bom brisala brez predhodnjega opozorila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov