jaz imam zajčico Daisy sedaj eno leto in 4 mesece.
Ker sem pred približno toliko časa šla tudi narazen s fantom, sem si umislila neko zaposlitev in ni mi žal, da sem zanjo odštela 10€.
je levjegriva pritlikava zajčica
ko sem jo prinesla domov(staro 3 mesece) ni bila pretirano plašna, ker so se veliko ukvarjali z njo v prvotnem domu.
bala sem se, da mi bo vsepovsod kakala in lulala, ampak se je res lepo navadla, da hodi potrebo opravljat v kletko. imam jo namreč izpuščeno in lahko raziskuje po celi moji sobi. še na posteljo mi skoči, kar ji pred nedavnim nisem pustila, ampak sem vedela, da slej ko prej bo. Seveda se ne morem jeziti na tako srčkano stvarco. Nikoli si nebi mislila, da lahko zajčka tako razcartaš. Seveda je verjetno pomemben tudi karakter živalice. Moja Daisy se carta pri meni kot muca ali kuža. Ko jo pokličem pride k meni, ko jo božam po uheljčkih kar škripa z zobmi, kar baje pomeni, da ji ugaja, tako kot kdaj mačka prede. Res mi ni žal da jo imam, čerpav mi je pogrizla že polnilec za telefon, polnilec od Lap topa, in načela že kabel od televizije. Hvala bogu ni bilo dovolj lelektrike, da bi se ji zgodilo kaj, sem sedaj res vse kable v luft dala, tako da nima dostopa do njih. na srečo mi ne gloda drugih stvari. Imam pa take copate kosmate v obliki zajčkov, in Daisy jih naskakuje kot nora, ter kamor koli grem z njimi jim sledi, ter jih preskakuje. Ravno se vidi da uživa.
ko je bilo zunaj še toplo je bila čez dan v ogradi, zvečer pa sem jo vedno nazaj notri prinesla, sedaj ko se je pa že malo shladilo je nimam več ves čas zunaj in sem si umislila povodec za njo. sem ga že naročila, tako da ga v prihodnjih dneh dobim in upam, da ga po Daisy sprejela, da bove lahko šle malo na sprehod po dvorišču.
tukaj pa še nekaj slikic od moje lubice, ki je zeeeelo radovedna in nagajiva