Povožene živalce

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 984
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 15. Feb. 2009 14:21

Bom še jaz povedala svojo zgodbo kaj se mi je zgodilo pred 2 tednoma :? . S fantom sva hotela iti v mesto in se peljeva skozi vas. Smejiva se nekim bednim šalam, ko naenkrat na cesti zagledama lužo krvi. Na tleh je povožena ležala kuna. Stopila sem iz avta, da bi videla, če še slučajno diha in v luži krvi so se delali zračni mehurči. Bila je še živa. Stekla sem po jakno, da bi jo prijela ( in da me ne bi mogla vgrizniti, če bi slučajno imela ta namen ) in jo odnesla v avto. Bila je še živa in je dihala, srček ji je bil res hitro. S fantom sva res dirjala po cesti do naslednjega veterinara, vendar mi je na sredi poti umrla v rokah ;( . Srček ji je nehal biti in ko sva prispela tja, je fant vprašal veterinarja ali bi ji lahko še sploh pomagali. Pa je veterirar rekel: "Mogoče, če bi jo prej pripeljali."
In tistega dne sem bila tako huda na svet. Nisem mogla verjeti kako se je človek, ki jo je povozil, lahko samo tako grdo odpeljal naprej, namesto, da bi ji pomagal, če bi bila še živa. Grozno. Še zdaj ne razumem ljudi, ki pustijo živali tako umreti. Razumem, da se nesreče dogajajo in da se živali ne povozi zanalašč, samo mislim, da bi človek moral živali pomagati, če je še živa, ne pa je pustiti na cesti, da se še 10 avtov pelje gor po njej. :evil:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 20. Apr. 2009 21:38

Mi smo se zanč mim gimnazije pelal in smo obvozil golobčka, očitno z zlomljenim krilom, ki ni mogu it iz ceste... 10 min sploh govoort nism mogla, solze so mi kr tekle po licih..
Res kruto noooo :cry:
Ustavlat se p tud nismo mogl, k je bla kolona zadi :cry:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov