Pes: čivava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 125 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ To sploh ni čivava. Pa četudi bi po mnenju prodajalca bila, čistokrvne čivave ne moreš prodati za ceno od 100 do 200 €, ker se cene čistokrvnih gibljejo od 800 oz. 900 € dalje (večinoma jih prodajajo nad 1000 €).
- sara28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2009
Tamala_mrha napisal/-a:^^ To sploh ni čivava. Pa četudi bi po mnenju prodajalca bila, čistokrvne čivave ne moreš prodati za ceno od 100 do 200 €, ker se cene čistokrvnih gibljejo od 800 oz. 900 € dalje (večinoma jih prodajajo nad 1000 €).
res je.rodovniške in dobre ter zdrave čivave se zagotove ne da dobit na bolhi pa tudi če je cena pod 700 eur po vsej verjetnosti ni rodovniška.
sicera pa so cene dobre ,zdrave in seveda čistokrvne čivave le 800-2000 eur.
- Liena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Zdaj smo že več kot pol leta brez kužka, decembra `08 je v 13. letu zaspal naš višavec. Mami si ves čas do zdaj sploh ni želela novega psa, celo zelo proti je bila, ker smo obnavljali hišo, zdaj so še dopusti, jaz sem imela veliko dela s šolo, zadnjič pa mi je omenila, da bi imela dolgodlako čivavo. Jaz bi sicer raje kaj večjega, je pa res, da bo za psička skrbela predvsem mami, tako da je odločitev povsem njena (pa sej so luštne čivavice). Je na forumu kakšna lastnica ali poznavalka čivav, ki mi lahko priporoča dobra legla oz. ve za kakšno jesensko leglo dologodlakih ćivav, neglede na ceno? Hvala že vnaprej.
- sara28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2009
slikice mojih dveh čivavic:
Klik
emma je kratkodlaka ,elle je dolgodlaka
dante in diego pa sta že našla novi ljubeči lastnici
in ,da ne bo pomote ,nista na prodaj!
Klik
emma je kratkodlaka ,elle je dolgodlaka
dante in diego pa sta že našla novi ljubeči lastnici
in ,da ne bo pomote ,nista na prodaj!
Zadnjič spremenil sara28, dne 02. Jul. 2009 12:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 125 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov