Pes: čivava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Čivava fan*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Za vse bodoče lastnike čivav sem posredovala nekaj podatkov o rejcih (ki mi jih je posredovala Kinološka zveza Slovenije):
1. Jolanda Kajek (Kočevje), tel.: 041-970-192
2. Slavi Matič (Savska c. 8, 1000 Lj.), TEL.: +386 317 173 93 (OZ. 031 717 393), email: white.rose@volja.net
3. Marija Luštin, tel.: 041-318-349
4. Špela Briski, tel.: 040-800-890
5. Ibolya Godina (Psarna Šalarska, Vanganelska 69/d, 6000 Koper), tel.: 05/ 639-62-82
Lp, Čivava fan*
1. Jolanda Kajek (Kočevje), tel.: 041-970-192
2. Slavi Matič (Savska c. 8, 1000 Lj.), TEL.: +386 317 173 93 (OZ. 031 717 393), email: white.rose@volja.net
3. Marija Luštin, tel.: 041-318-349
4. Špela Briski, tel.: 040-800-890
5. Ibolya Godina (Psarna Šalarska, Vanganelska 69/d, 6000 Koper), tel.: 05/ 639-62-82
Lp, Čivava fan*
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Koliko pa čivave drugače stanejo? Slišala sem, da od 800 € dalje. Imam pravilne informacije? Jaz si jo že dolgo želim, ampak si jo bom sama lahko kupila šele, ko bom mela toliko. Če čivave nimaš namena vključevat v pasja tekmovanja ipd., potem verjetno cena ni ravno 900 ali 1000 €, ne?
- sara28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2009
tudi če boš uzreditelju rekla,da čivave ne nameravaš peljati na razstave,če trenutno pač nima malo slabše,ki ni za na razstave ti cene ne bo spustil,saj bi vsak vzreditelj ,ki poskuša imet vredu pse hotel,da se njegov pes če je dober razstavlja saj si s tem dela dobro reklamo.
kot pa sem že rekla ne kupujte kao čistokrvnega psa brez rodovnika saj ni izgovora ,da čistokrven pes ,če je zdrav in če so njegovi starši ok nebi imel rodovnika ,saj rodovnik stane 20 eur.zato je skoraj v vseh primerih tako ,da ali je pes mešanec ali pa sta njegova starša imela hude genetske ali pa drugačne napake.
kot pa sem že rekla ne kupujte kao čistokrvnega psa brez rodovnika saj ni izgovora ,da čistokrven pes ,če je zdrav in če so njegovi starši ok nebi imel rodovnika ,saj rodovnik stane 20 eur.zato je skoraj v vseh primerih tako ,da ali je pes mešanec ali pa sta njegova starša imela hude genetske ali pa drugačne napake.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
mi smo tudi imeli civavico-samcka. :runningdog: samo je bil dolgodlaki.sli smo ga iskat na cesko ker smo ga dobili full cenej.
fulll je biu lep pa je meu starse pa stare starse ki so bili eni blazno uspesni kuzki na rastavah...ampak je biu pa grooooozn problem (za njih) in sicer to da je imel pred ugriz, kar pa nas itak ni motlo tko da smo ga dobili ful cenej.
oni so se ga zato hoteli cimprej znebit da se ne bi razvedlo da je biu tak kuza v leglu...
fulll je biu lep pa je meu starse pa stare starse ki so bili eni blazno uspesni kuzki na rastavah...ampak je biu pa grooooozn problem (za njih) in sicer to da je imel pred ugriz, kar pa nas itak ni motlo tko da smo ga dobili ful cenej.
oni so se ga zato hoteli cimprej znebit da se ne bi razvedlo da je biu tak kuza v leglu...
- sara28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2009
tukej sem pa našla ene par psarn,ki imajo res dobre čivave(so v tujini):
helenas band,bramerita,misty meadows(naša prva čivavica je iz tm),rio galeria,del pasador
na žalost ne znam dat linka
sicer pa so te čivave zelo dobre in je ne dobiš kar tako.edina kar me pri njih moti je to,da imajo toliko psov in se po moje ne morejo posvetit vsakemu posebej.
drugač pa je men od teh psarn najbolj všeč helenas band(tok so lušne čivave pa tud zelo kvalitetne) pa del pasador(očka od danteja pa diegota na slikci je iz te psarne,mamica od njiju je pa iz misty meadows)
helenas band,bramerita,misty meadows(naša prva čivavica je iz tm),rio galeria,del pasador
na žalost ne znam dat linka
sicer pa so te čivave zelo dobre in je ne dobiš kar tako.edina kar me pri njih moti je to,da imajo toliko psov in se po moje ne morejo posvetit vsakemu posebej.
drugač pa je men od teh psarn najbolj všeč helenas band(tok so lušne čivave pa tud zelo kvalitetne) pa del pasador(očka od danteja pa diegota na slikci je iz te psarne,mamica od njiju je pa iz misty meadows)
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Punce, eno vprašanje..
Jaz sem nedavno sedela zraven punce, ki je imela v rokah najmanjšega kužka, kar sem jih kdaj videla. Po videzu je bil enak čivavi, le pomanjšan na velikost moške dlani. In to odrasel (baje). Iščem in iščem, kot zmešana po internetu, sprašujem ljudi, pa še nisem naletela na pravi odgovor (vedno najdem le mladičke 'teacup' čivave, ki so full majhni, ampak odrasli pa niso več tako mini..). Zanima me, če katera pozna to vrsto čivave?
Hvala, lp!
Jaz sem nedavno sedela zraven punce, ki je imela v rokah najmanjšega kužka, kar sem jih kdaj videla. Po videzu je bil enak čivavi, le pomanjšan na velikost moške dlani. In to odrasel (baje). Iščem in iščem, kot zmešana po internetu, sprašujem ljudi, pa še nisem naletela na pravi odgovor (vedno najdem le mladičke 'teacup' čivave, ki so full majhni, ampak odrasli pa niso več tako mini..). Zanima me, če katera pozna to vrsto čivave?
Hvala, lp!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Hm.. Najbolj možno je, da sem jo očitno narobe razumela, pa da je bil to še mladič.. Hvala.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Sicer ne vem zakaj, sam čivave mi niso simpatičn kuža. Tko, ko jih pogledam na prvi pogled, mi delujejo preveč vzvišene in fancy. Ni moj tip psa, mam raje malo večjega (srednje rasti), takega, k ni tok suh kuža in ki gre lohka sem in tja. No na sploh mi večina teh malih kužov za not deluje tko...
No, sicer se pa ne spoznam, na obnašanje čivav, bi me pa zanimalo...kaka je čivava do človeka, je res tko vzvišena ("high society) kot meni daje vtis?
P.S. upam, da mi lastniki malih žverc ne boste zamerl...hehe
No, sicer se pa ne spoznam, na obnašanje čivav, bi me pa zanimalo...kaka je čivava do človeka, je res tko vzvišena ("high society) kot meni daje vtis?
P.S. upam, da mi lastniki malih žverc ne boste zamerl...hehe
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Čivava je v bistvu zelo prikupen kužek, problem vzvišenosti pa so jim nadele razne paris hiltonke in podobne. Vrjemi, čivava bi veliko raje norela po travnikih kot pa se prenašala v torbicah. Tukaj pa še en fin opis pasme: Klik
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
...
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 03. Mar. 2011 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov